آن روز اصلاً مثل همیشه نبود!
پرنده ها خوشحال نبودند، آسمان قشنگ نبود
و مهم تر از همه این که کوکی هم اصلاً خوشحال نبود.
او فقط به یک چیز فکر می کرد،
من اصلاً از این گوش ها خوشم نمی آید.
مطالعه چندشکلیهای تکنوکلئوتیدی (که اصطلاحاًSingle Nucleotide Polymorphism (SNP) یا Snip خوانده میشوند) از مباحث جالب در حوزه ژنتیک مولکولی است. چندشکلیهای تکنوکلئوتیدی رایجترین و گستردهترین حالت تنوع ژنتیکی در انسان و پستانداراناند که بیش از 90 درصد تنوع ژنتیکی را پوشش میدهند؛ لذا، مطالعه آنها از اهمیت ویژهای برخوردار است. حدود 10 تا 12 میلیون SNP در ژنوم انسان وجود دارد که از میان آنها، 50 تا 250 هزار دارای تاثیر بیولوژیک هستند. فراوانی و پراکندگی این گونه چندشکلیها در ژنوم، به کارایی بالای آنها در تمام سطوح منجر شده است. با توجه به اهمیت SNP ها، مطالعه و بررسی بیشتر آنها یکی از وظایف مرکزهای تحقیقاتی و تشخیصی است. اینجانب همراه با همکاران خود در چند سال اخیر تجربههای ارزشمندی در مباحث گوناگون مرتبط با SNP ها در دانشگاه فردوسی مشهد بهدست آوردیم که بسیاری از آن نتایج را بهصورت پایاننامه و برخی را نیز بهصورت مقاله در نشریات معتبر علمی منتشر نمودیم. با توجه به تجربههای ارزشمندی که در این زمینه بهدست آوردهایم بر آن شدیم که در جهت گسترش دانستههایمان درخصوص ژنتیک مولکولی SNP ها، مجموعه حاضر را تالیف و در اختیار محققان این حوزه قرار دهیم.
سفرنامه ای است از منصور ضابطیان یکی از نام آشنایان حوزه ی مطبوعات و رادیو تلویزیون که تا بحال چندین جایزه مطبوعاتی و تلویزیونی را برای آثارش از آنِ خود کرده است. ضابطیان در این سفرنامه که مربوط به کشور آفریقایی مراکش میشود تجربیات شخصی حاصل از سفر بیست روزه خود به بخش های شمالی و مرکزی این کشور در بهار 1396 را بیشتر از دیدگاه اجتماعی و فرهنگی منتقل نموده است و مخاطب را با خود در این سفر همراه می سازد. کتاب حاوی مطالب و عکس های بی نظیری از این کشور کمتر شناخته شده برای ایرانیان است. انتشارات مثلث این اثر را در 168 صفحه منتشر نموده است.
گزیده ای از کتاب:
کازابلانکا یک عبارت اسپانیایی است متشکل از casa و blanca، به معنی خانه های سفید. امروزه این اسم از پس عبور از اتفاقات مختلف تاریخی، دیگر جا افتاده، اما بد نیست بدانید اسم اصلی شهر که هنوز هم بعضی از قدیمی ترها آن را به کار می برند دارالبیضاء است. عبارتی دقیقا به همان معنی در زبان عربی. حالا تصور کنید در ماه پایانی سال دوستانت بپرسند تعطیلات عید کجا می روی و آدم به جای آنکه بگوید کازابلانکا، بگوید می روم دارالبیضاء اینجاست که فریادهای ذوق زدگی به پوزخند یا تمسخر تبدیل می شود و همه فکر می کنند یا داری شوخی می کنی یا عقلت را از دست داده ای! دیوارهای شهر لحظه به لحظه نام شهر را یادآوری می کنند. ساختمان های سفیدرنگی که مهم ترین ویژگی کازابلانکا هستند.
مجموعه داستانهای شگفتانگیز علم دریچهای است به ماجراهای خواندنی در تاریخ علم و فناوری.در این مجموعه با دورههای گوناگون پیشرفت علم و فناوری، دانشمندان بزرگ هر دوره و دستاوردها و ابزارهایی که زندگی ما را تغییر دادهاند، آشنا میشویم.جدولها و کادرهای حاشیهای کتاب، نقاط عطف تاریخ علم و فناوری را برجسته میکنند. هر کتاب دربردارندهی مجموعهای زیبا و متنوع از تصاویر و عکسهای مربوط به علم و فناوری است.
گ زیگلار که غول انگیزش در امریکاست، یکی از مولفان عصر حاضر است که کتابهایش جزو پرفروشترین کتابهاست. روش زیگلار برای دستیابی به موفقیت بر ستونهای شرافت، قابلیت، ایمان، وفاداری و صداقت استوار شده است. این کتاب با این امید، اعتقاد و اطمینان نوشته شده که اگر روزانه دقایقی را با افکار مثبت بگذرانیم، سر حالی لازم را برای کسب موفقیت به دست خواهیم آورد.
ایتِن در حین بازی به دوستش کِیسی میگوید اگر جرئت دارد از درخت برود بالا! و کِیسی که از درخت بالا میرود، از همان بلندی پایین میافتد و اکنون در یک مرکز نگهداری با کمک دستگاهها زنده است. ایتِن بعد از این اتفاق خودش را مقصر میداند. او تا حالا سه بار تلاش کرده از خانه فرار کند تا به مرکز نگهداری برود و کیسی را ببیند. آنها از زمان تولد در کنار هم بودهاند و خاطرات بسیاری باهم دارند. حالا از دست دادن کیسی و همچنین احساس گناه در این حادثه، فراتر از تحمل ایتِن است. برای همین خانوادهی ایتِن او را به شهر پدربزرگش میبرند تا او زندگی جدیدی را آغاز کند.
لوسیا کلارک دختر پرستاری که در دنیای بزرگتری گشوده شده است میرود تا زندگی را از سر بگیرد و آهنگی دیگر از بودن خویش بنوازد لوسیا که اینک تحول عظیمی در او رخ داده است با تجربه ی جدیدی رو به رو میشود و شرایط به گونه ای رقم میخورد که یک بار دیگر در آزمون زندگی شرکت میکند و بر سر دوراهی می ایستد در نهایت مجبور میشود انتخابش را بکند و این شاید بزرگترین تصمیم زندگی اش باشد که...
جوجومویز روزنامه نگار و نویسنده ی انگلیسی متولد 1969 فارغ التحصیل دانشگاه لندن ویکی از معدود نویسندگانی است که دو بار موفق شد جایزه داستان بلند رمانتیک سال را از انجمن رمان نویسان رمانتیک دریافت کند وی که خود حدود ده سال برای روزنامه ایندیپندنت مقاله نوشته سال هاست که فقط به نوشتن رمان میپردازد. رمان من پیش از تو به قلم جوجومویز در صدر پر فروش های نیویورک تایمز قرار دارد و اقتباس سینمایی آن با نقش آفرینی دو بازیگر سرشناس انگلیسی امیلیا کلارک و سام کلافین ساخته شده است.
پنجههای آبی روشن؟
پاهای دراز صورتیرنگ؟
منقار نرم و قابلانعطاف؟
در این کتاب ۸ تصویر رنگی از پرندگان از نزدیک نشان داده شده است. حدس بزن هریک از این تصویرها مربوط به کدام پرنده است. بعد از این که تصویر را دیدی، کتاب را ورق بزن تا هم جواب را بفهمی و هم چیزهای بامزه دربارهی پرندگان یاد بگیری. در دو صفحهی آخر، تصویر چند پرندهی دیگر را نیز میبینی.
بچه هایی که به پرندگان علاقهمندند و دوست دارند در آینده پرندهشناس شوند، میتوانند به کمک این کتاب که تصویرهایی جالب و متنی سرگرمکننده دارد، بارها و بارها از سر تا دم پرندگان را به دقت ببینید.
فهرست کتاب:
__فصل36:طبقه بندی، ساختمان و تکثیر ویروسی
__فصل37:مکانیسم های پاتوژنز ویروسی
__فصل38:نقش ویروس ها در بیماری
__فصل39:تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی
__فصل40:عوامل ضد ویروسی و کنترل عفونت
__فصل41:پاپیلوما ویروس ها و پولیوماویروس ها
__فصل42:آدنو ویروس ها
__فصل43:هرپس ویروس های انسانی
__فصل44:پاکس ویروس ها
__فصل45:پاروویروس ها
__فصل46:پیکورناویروس ها
__فصل47:کوروناویروس ها و نوروویروس ها
__فصل48:پارامیکسوویروس ها
__فصل49:ارتومیکسوویروس ها
__فصل50:رابدوویروس ها، فیلوویروس ها و برونوویروس ها
__فصل51:رئوویروس ها
__فصل52:توگاویروس ها و فلاوی ویروس ها
__فصل53:بونیاویریده و آرناویریده
__فصل54:رتروویروس ها
__فصل55:ویروس های هپاتیت
__فصل56:بیماری های پریون
ویرجینیا گرگ شده است. او میغرد و زوزه میکشد و کارهای عجیب و غریب میکند. همه از دست رفتارهای او ناراحتند. وَنِسا خواهر ویرجینیا برای خوشحالی او دست به هر کاری میزند؛ اما هیچچیز حال ویرجینیا را خوب نمیکند. ویرجینیا در تخیلش به دنبال سرزمین چیزهای خوب میگردد. ونسا سرزمین چیزهای خوب را به شکل باغی بسیار زیبا بههمراه تاب و نردبان، روی دیوار اتاقخواب میکشد. ویرجینیا با دیدن این تصویرها بهطور شگفتانگیزی متحول میشود و خود را به دست نقاشی خیالی خواهرش میسپارد…
قلم مکلیر، پرمایه و زیباست و این اثر، گذشته از نگارش هنرمندانهاش، هنر را بهعنوان یک راهکار پیش پای کودکان میگذارد. ایزابل آرسنالت، خلاقانه و دلچسب، دنیای درون کودک را با تغییر ظاهریاش نشان میدهد. ویرجینیا روی تختش با گوشهای گرگیاش که از بالش بیرون زده است، دیده میشود. حال بد و ناامیدکنندهی او، در جریانی از سایههای درهم و برهم منعکس میشود.
«ویرجینیا گرگ میشود» داستانی نشاطبخش و مناسب برای مخاطبان در همهی سن و سالهاست که بر پایهی ارتباط نویسندهی معروف، ویرجینیا وولف با خواهر نقاشش، ونسا بل، نوشته شده است. این کتاب جوایز بسیاری کسب کرده است که از میان آنها میتوان به جایزهی گاورنر جنرالز سال ۲۰۱۲ و فهرست افتخار دفتر بینالمللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) اشاره کرد.
وقتی بابا هست هر کاری که بگویی ممکن است...
وقتی بابا هست، از پس هر کاری برمیآییم. بابا میداند چهجوری ما را بخنداند. نمیترسد دیگران بگویند خودش یکپا بچه است. هر چهقدر سرش شلوغ باشد، باز همیشهی همیشه برای ما وقت دارد...
در این کتاب کامل,پنج کتاب خواهید دید:
میداند کیلومترها بین خانهی جدیدش در نیویورک و دوستش سام در لندن فاصله است.
میداند کارفرمای جدیدش آدم نازنینی است و همسرش رازی را از او پنهان میکند.
چیزی که لو نمیداند این است که با کسی آشنا خواهد شد که زندگیاش را زیر و رو میکند، زیرا این فرد او را یاد دوستی میاندازد و این یادآوری آزاردهنده خواهد بود.
لو نمیداند چه کند، ولی میداند هر تصمیمی بگیرد، اوضاع دیگر مثل سابق نخواهد بود.
آیا او باید به تجربههای جدید «بله» بگوید و با بیرون آمدن از منطقهی امن خود پذیرای چالشهای جدیدی شود؟
لو میخواهد بداند اگر عاشق کسی هستی، آیا برای داشتنش باید از رویاهایت دست بکشی؟ یا میتوان هر دو را با هم داشت و هیچ یک را فدا نکرد؟
رمان «هنوز هم من» نوشتهی جوجو مویز در ادامهی رمانهای محبوب «من پیش از تو» و «پس از تو» با ترجمهی مریم مفتاحی در ۶۱۴ صفحه از سوی نشر آموت منتشر شده است.
سقراط و افلاطون نسبت به سوفسطائیان دیدگاهی منفی داشتند و آنها را افرادی میدانستند که در قبال دریافت اجرت و بیتوجه به حقیقت و عدالت به دیگران میآموختند چگونه هر ناراستی را راست و هر راستی را ناراست جلوه دهند. بنابراین آنها از سفسطه به این معنا نفرت داشتند. چرا که خواهان دستیابی به خیر و حقیقت بودند. آیا مقصود آرتور شوپنهاور از نگارش کتاب «هنر همیشه بر حق بودن» تمرینی در باب تعریض بوده؟ این جستار توصیههای عملی نیشداری درباره چگونگی غلبه بر خصم در مجادله بیان میکند، توصیههایی که بیهیچ عذر و بهانهای ماکیاولیایی هستند.