تولید کننده:
ناشر
نتایج 661 تا 690 از کل 1207 نتیجه

کالبدشناسی مقایسه‌ای مهره‌داران (دانشگاه تهران)

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته‌های جانورشناسی، دندانپزشکی و رشته‌های بهداشتی فراهم آمده است .این کتاب در ارتباط با تبار زایی، نمو رویانی و کالبد شناسی مهره‌داران بالغ از جمله انسان‌ها تدوین شده است .فصل نخست کتاب به "توصیف طرح بدنی بنیادی در مهره‌داران "اختصاص دارد .فصل دوم شامل بررسی مفاهیم ریخت‌شناسی و تبارشناسی مهره‌داران است .در فصل سوم مقدمه‌ای کوتاه در خصوص "نخست مازه‌داران " درج شده و در فصل چهارم مطالبی درباره "تنوع زندگی مهره‌داران در زمان و آرایه‌ها "فراهم آمده است .در فصل پایانی "سازگان‌های بدنی مهره‌داران "با توجه به کلیت و الگوهای پایه ریخت‌شناسی فرد بالغ بررسی و تشریح شده است .کتاب با تصاویر و جداول متعدد همراه است .

کتاب کار تصویر بدن نوجوانان (دانش پذیر)

نوجوانی دوره پایان کودکی و آغاز پی‌ریزی پختگی در سه بُعد زیستی، روانی و اجتماعی است. از آنجایی که در این دوران بروز علائم بلوغ بر رابطه فرد با محیط اطراف تأثیر شگرفی گذاشته و در فرد بحران هویتی ایجاد می‌کند و توجه فرد به ظاهر خویش جهت جلب توجه دیگران به اوج می‌رسد، یکی از معیارهای بهداشت و سلامت روانی که باید مورد توجه قرار گیرد، نگرش مثبت به جسم و رضایت از تصویر ذهنی از تن می‌باشد. این کتاب برای کمک به شما در درک تصویر بدن و غلبه بر نگرانی‌های تصویر بدن، طراحی شده است. شما در این کتاب موضوعات متنوعي را که اغلب در ایجاد تصویر بدن ناسالم کمک می‌کند، برطرف می‌سازید تا اعتماد‌به‌نفسی را که برای حرکت روبه‌جلو نیاز دارید به دست آورید.  

مبانی بیوانفورماتیک(جین شیونگ)

کتاب مبانی بیوانفورماتیک نوشته جین شیونگ است. که در انتشارات خانه زیست شناسی به چاپ رسیده است.

این کتاب 376 صفحه ای که تا سال 1397 دو بار به صورت تک رنگ تجدید چاپ شده است.

فهرست مطالب:

بخش اول: مقدمه و پايگاه‌داده‌هاي زيست
فصل 1: مقدمه
فصل 2: مقدمه­‌اي بر پايگاه‌داده­‌هاي زيستي

بخش دوم: انطباق توالي
فصل 3: انطباق دوتايي توالي‌ها
فصل 4: جستجوي تشابه در پايگاه‌داده
فصل 5: انطباق چندگانه توالي‌ها
فصل 6: پروفايل­‌ها و مدل­‌هاي مارکف مخفي
فصل 7: پيش‌گويي دُمين و موتيف در پروتئين

بخش سوم: پيش‌گويي ژن و پروموتور
فصل 8: پيش‌گويي ژن
فصل 9: پيش‌گويي پروموتور و عناصر تنظيم كننده
بخش چهارم: فيلوژنتيک مولکولي
فصل 10: اصول فيلوژنتيک
فصل 11: برنامه­‌ها و روش­‌هاي ساخت درخت فيلوژنتيک
بخش پنجم: بيوانفورماتيک ساختاري
فصل 12: اساس ساختار پروتئين
فصل 13: طبقه­‌بندي، مقايسه و نمايش ساختار پروتئين
فصل 14: پيش‌گويي ساختار دوّم در پروتئين
فصل 15: پيش‌گويي ساختار سوم پروتئين
فصل 16: پيش‌گويي ساختار RNA
بخش ششم: ژنوميک و پروتئوميک
فصل 17: نقشه ژنومي، سرهم‌سازي و مقايسه
فصل 18: ژنوميکس عملکردي
فصل 19: پروتئوميكس

بیوانفورماتیک به‌ زبان ساده

فهرست مطالب:

فصل 1: آغاز بيوانفورماتيك
فصل 2: چگونه اغلب افراد از بيوانفورماتيك استفاده مي­‌كنند
فصل 3: يك راهنماي حياتي براي بيوانفورماتيك
فصل 4: استفاده از پايگاه­‌هاي اطلاعاتي ويژه توالي­‌هاي پروتئيني
فصل 5: كار كردن با توالي­‌هاي DNA /فصل 6: كار كردن با توالي­‌هاي پروتئيني
فصل 7: حرف‌ه­اي شدن در بررسي توالي
فصل 8: مقايسه دو توالي
فصل 9: ايجاد يك انطباق توالي چندتايي
فصل 10: ويرايش و انتشار انطباق­‌ها
فصل 11: متخصص‌شدن: تكنيك­‌هاي پيشرفته بيوانفورماتيك
فصل 12: كار با RNA
فصل 13: ايجاد درخت‌هاي تكامل ژنتيكي
فصل 14: بخش ده­‌تايي­‌ها
فصل 15: تعدادي منابع بيوانفورماتيكي مفيد

شیمی دهم تست الگو

از چاپ ۳۶ همراه با کنکور ۹۸

مشت زن (فاطمی)

او یک مشت‌زن حرفه‌ای بود و از مشت زدن لذت می‌برد و احساس قدرت می کرد. اما روزی رسید که دیگر چیزی برای مشت زدن نمانده بود، دیگر کسی برایش دست نمی‌زد، هورا نمی‌کشید و نمی‌دیدش. یک روز به تنهایی‌اش و به دست‌کش‌های پاره‌اش فکر کرد. فکر کرد چرا دیگر مشت‌هایش کسی را خوشحال نمی‌ کند حتی خودش را…

حسن موسوی تصویرگر جوان و بااستعدادی است که با رنگ‌های گرم و زنده، فرم‌های زیبا و الگوهای تکرارشونده دنیای پرشوری را پیش چشم مخاطب زنده می‌کند. مشت‌زن، تقابل محبت و خشم را به نمایش می‌گذارد و مهار قدرت را یادآور می‌شود. داشتن زور بازو و مشت‌زنی می‌تواند خوب باشد، به شرط این‌که در راستای انسان‌دوستی و هم‌یاری به کار رود. مشت‌زن تا جایی در دل دیگران جا دارد که محبت را از یاد نبرده باشد.

در پایان، مشت‌زن حاصل عمرش را در اختیار کودکی می‌گذارد که دنیای آینده را خواهد ساخت. او به کودک مشتاق، اندیشیدن به هدف را می‌آموزد. شیوه‌های گوناگون ارتباط انسان و طبیعت و برخورد درست با طبیعت، به جای نابود کردنش، در این اثر برجسته شده‌اند و پیام دوستی با طبیعت و شناخت تهدیدهایش را به مخاطب منتقل می‌کنند.

سامان ما

فهرست مطالب:

پيشگفتار/فصل اول: تولد سرد/فصل دوم: بيماري/فصل سوم: بيمارستان/بيشتر بدانيم/دي­ان­اي و ژنوم/فصل چهارم: ژنتيك و خون/بيشتر بدانيم/توارث در خانواده (الگوهاي وراثتي)/فصل پنجم: مادرانه/بيشتر بدانيم/اچ­ال­اي (HLA) چيست؟/فصل ششم: پدرانه/فصل هفتم: باروري درون آزمايشگاه/بيشتر بدانيم/محاسبات آماري/فصل هشتم: خبراي خوش/فصل نهم: سلول­هاي بنيادي (1)/بيشتر بدانيم/اين سه نفر/فصل دهم: سلول­هاي بنيادي (2)/فصل يازدهم: سامان خانواده

 

کتاب درسی دین و زندگی دوازدهم زیر ذره بین

نکات کتاب درسی

بررسی خط به خط کتاب درسی

تست ها و پرسش های متناسب با درس

فیزیک هشتم (علامه حلی)

تحلیل,مشخصات و خرید اینترنتی کتاب فیزیک هشتم انتشارات علامه حلی

  • همیشه جای خالی کتاب‌هایی احساس می‌شود که همسو با محتوای کتاب درسی بتواند به درک بیشتر مفاهیم کمک کنند
  • کتاب حاضر با داشتن دو ویژگی مهم، سعی می‌کند تا به هدف یاد شده برسد
  • 1) متن علمی ; یکی از اهداف این کتاب این میباشد که با داشتن متن علمی، فرایند آموزشی را برای شما از خواندن آغاز کنند؛زیرا به نظر می‌آید «کمبود متن خوب علمی» یا «خوب نخواندن متن علمی» از دلایل ضعف دانش‌آموز در یادگیری میباشد.
  • در این کتاب با داشتن متن علمی، از خواننده انتظار می‌رود که زمانی را برای خواندن و فکر کردن هزینه کند تا به یادگیری منجر گردد.
  • 2) مسئله‌ها: مسائلی که در روند آموزش ریاضی ارائه می‌شود را می‌توان به مسائل «مفهومی»، «دانش‌افزایی»، «محاسباتی» و «خلاق» تقسیم‌بندی کرد.
  • مهم، هنر آموزگار است که در چه زمانی و با چه سطحی، مسائلی را با توجه به این تقسیم‌بندی ارائه کند تا به درک بهتر علوم فیزیک دست یابد. سؤالاتی که در متن این کتاب و هم در پایان هر فصل ارائه شده به این مهم توجه کرده است. با وجود این مسئله‌ها و سازماندهی آن‌ها، این کتاب را برای استفاده دانش‌آموزانی که می‌خواهند با مسائل بیشتر و چالشی‌تر دست و پنجه نرم کنند بسیار مفید کرده است.

فیزیک هفتم (علامه حلی)

  • متأسفانه، کنجکاوی و شور و هیجان دوران نوجوانی، با برخورد نادرست و غیرمطابق  با طبع کنجکاو و فعال دانش‌آموزان و با ارائه فرمول‌های خشک و بی‌روح و مطالبی که در جایی که نباید، مطرح شود، کشته می‌شود. اغلب با دانش‌آموزانی مواجه می‌شیم که در مفاهیم اولیه فیزیک ضعف دارند، اما دایرة‌المعارف بزرگی از روابط و فرمول‌های ریاضی و فیزیک‌اند. بیان علت یک پدیده با یک رابطه ریاضی، برخلاف شور و هیجان و نشاط دوره نوجوانی و برخلاف اراده ما مبنی بر درک مفهومی این علم است.
  • این کتاب سر فصل‌ها و موضوعات درسی کتاب علوم هفتم در رشته فیزیک را به‌طور کامل پوشش میده.. علاوه‌بر آن، کتاب گاهی شامل موضوعاتی فراتر از کتاب درسی آموزش و پرورش است تا شکاف‌های آموزشی، کاستی‌ها و خلأ‌های دانشی که به نظر مؤلفین در کتاب‌های درسی وجود دارد، از میان بردارد. سعی بر آن بوده است که تا حد ممکن از بیان روابط ریاضی پرهیز شود و تا جایی که ممکن است، درک و شهود دانش‌آموزان مد نظر قرار گیرد.
  • متنی روان و مفصل، مثال‌های واقعی متعدد، بیان تاریخ علم به گویش‌های مختلف، تمرین‌های مفهومی گوناگون، فعالیت‌ها و آزمایش‌های جذاب و متنوع و ..... ویژگی‌های خاص کتاب موجود است که سعی دارد طبع مسموم آموزش کشور را که انبوه کتاب‌های کمک درسی بازاری ایجاد کرده‌اند، تغییر دهد و با سطحی‌نگری و حفظ کردن صرفِ‌ الفاظ مقابله نماید.

فسیل شناسی مهره داران (دانشگاه اصفهان)

نوشتار حاضر در ادامه کتاب ماکروفسیل‌ها تدوین شده به مباحث و اطلاعاتی در باب فسیل شناسی مهره‌داران اختصاص دارد. کتاب متشکل از هشت فصل با این عناوین است: کلیات، پیدایش و تکامل، ماهی‌ها، رده‌ دوزیستان، رده خزندگان، پرندگان، پستانداران، و پریمات‌ها. مولفان کتاب در مقدمه با اشاره با اهمیت علم فسیل شناسی مهره‌داران یادآور می‌شوند: "در ایران فسیل شناسی مهره‌داران هنوز جایگاه ارزشی و علمی خود را به دست نیاورده به طوری که پس از تالیف اولین کتاب فسیل شناسی مهره‌داران که در سال 1346 انتشار یافته تا کنون هیچ اثر علمی دیگری به زبان فارسی تدوین نگردیده...." در بخش دیگری از مقدمه آمده است: "تدریس چند ساله فسیل شناسی مهره‌داران و اجرای چند طرح پژوهشی در زمینه فسیل‌های مهره‌داران ایران، مؤلفین کتاب را بر آن داشت تا با استفاده از منابع موجود، جزوات درسی و گزارش‌های تحقیقات انجام شده در کشور از فسیل‌های ماهیان، خزندگان، پرندگان و پاره‌ای از پستانداران کتاب حاضر را تدوین نمایند".

سواد بصری در پوشاک (آبان)

خلق یک اثر هنری، نتیجۀ تفکر و تعقل منطقی و دقیق و با پیروی از اصول و فنون خاصی است. نکات مهم در فهم ساختار بصری هر اثر هنری مانند ترکیب‌بندی، عناصر اولیه نظیر خط، رنگ، شکل و … شیوه‌های رمزگذاری و نوع معنایابی توسط مخاطب و کنتراست‌ها همگی از اسلوب بصری‌اند که در ساخت و پرداخت هر اثر مؤثرند. درک مفاهیم و معانی متعدد با شناخت مفاهیم ساده بصری و سپس درک محتوای عناصر بصری امکان‌پذیر است. مفهوم آفرینی‌ها بر پایۀ تفکرات هر قوم و ملت و استفاده از شیوۀ معنابخشی از عناصر در ذهن ایشان رخ می‌دهد. آموزش سواد بصری در هر هنر باعث توسعه و تکامل توانایی دیدن می‌شود و مهم‌تر آنکه سبب گسترش توانمندی در فهم پیام‌های بصری می‌گردد. این کتاب تلاش دارد تا مفاهیم ساده بصری در جهت فهم پیام‌های بصری در حوزۀ طراحی لباس را به مخاطب عرضه دارد. شکی نیست که پس از فهم الفبای هنر طراحی لباس، می‌توان به ادراک عمیق‌تر مفاهیم دست ‌یافت. آگاهی از تدابیر خطوط در طراحی لباس به سبب آشنایی تأثیرات و خطاهای بصری است. در هنر طراحی لباس اولین کاربرد شناخت خط، رفع ایرادات اندامی است. طوری که می‏توان با شگردهایی در نظر بینندگان، جلوۀ بصری مطلوب‏تری ایجاد کرد. دوم کمک به طراح لباس برای ساخت تصور ذهنی مناسب و ویژۀ مخاطب است. به‌عنوان نمونه در طراحی لباس‌های نمایشی، برای ایجاد تصوری خاص از شخصیت، چهره و ظاهر فرد، نوع لباس خاصی را به‌کار می‏برند. طراح با شناخت اصول خطوط و رنگ‌ها می‌تواند تأکیدات بصری بر قسمت‏های خاص اندام داشته باشد تا ظاهر بازیگر را مطابق با تحلیل شخصیتی او در متن نمایشنامه سازد. البته که عوامل دیگری هم در شخصیت‏سازی مؤثرند. از دیگر کارکردهای شناخت مبانی خط و رنگ در لباس، ایجاد ظاهری مطلوب و مورد پسند برای فرد در موقعیت‌های مکانی و زمانی است که علاوه بر حفظ آراستگی ظاهری، تصویر خوبی از خود در نظر سایر افراد برجای ‌گذارد. همچنین به‌کارگیری این مبانی در طراحی لباس برای گروه‌های سنی، مشاغل و سلایق مختلف برحسب اندام‌شناسی، مدشناسی و دانستن جایگاه اجتماعی ایشان لازم و ضروری است. بنابراین در ابتدای مسیر باید به حالات بدن انسان واقف بود. آنگاه تناسبات و عدم تناسبات آن را شناسایی کرده و سپس با کمک عناصر بصری (خطوط، نقوش، جنس و رنگ‌ها)، در پی اصلاح معایب و جلوه دادن زیبایی‏ها برآمد.خلق یک اثر هنری، نتیجۀ تفکر و تعقل منطقی و دقیق و با پیروی از اصول و فنون خاص است. نکات مهم در فهم ساختار بصری هر اثر از اسلو ب سواد بصری‌اند که در ساخت و پرداخت آسان مؤثرند. درک مفاهیم و معانی متعدد با شناخت عناصر بصری و سپس درک محتوای آن امکان‌پذیر است. آموزش این دیدگاه باعث توسعه و تکامل توانایی دیدن شده و مهم‌تر آنکه سبب گسترش توانمندی در فهم پیام‌های بصری می‌گردد. این کتاب تلاش دارد تا فهم الفبای هنر طراحی لباس را ابتدا با آشنایی تأثیرات و خطاهای بصری، سپس ارائۀ راهکارهایی برای ایجاد ظاهر مطلوب اندامی در کنار آراستگی فردی مخاطب نشان دهد. همچنین این کتاب درصدد است تا برخی از اصطلاحات معادل به زبان انگلیسی را بازگو نماید.

مرگ از نگاه مولانا (دانش پذیر)

چون جان تو می ستانی، چون شکر است مردن

با تو ز جان شیرین ، شیرین تر است مردن

چون زین قفص برستی ، در گلشن است مسکن

چون این صدف شکستی ، چون گوهر است مردن               ‌‌‌‌‌‌«کلیات شمس»

نگاه مولانا و یارانش به مرگ، نگاهی غمناک و حزن آلود نبود. 

چنان که شیخ صلاح الدین زرکوب که از یاران نزدیک او بود، وصیت کرد که پیکرش را به آیین سوگ تشیع نکنند،

بلکه جشن و سماع برپا دارند. زیرا رفتن به سوی محبوب و پیوستن به او موجب شادمانی است ؛ نه سوگ و ماتم و عزا !

شیخ فرمود در جنازه من

دهل آرید و کوس با دف زدن

سوی گورم برید رقص کنان

خوش و شادان و مست و دست افشان

تا بدانند که اولیای خدا

شاد و خندان روند سوی لقا             «ولدنامه»