فرمول بهره‌وری با ایجاد فهرست کارها (میلکان)

فهرست کار ساده‌ترین و بهترین روش مدیریت وظایف است، البته به شرطی که آن را به‌خوبی بشناسیم و به‎درستی به کار بگیریم.
بدون داشتن راهبرد مناسبی برای مدیریت وظایف، روزهای ما درهم‌پیچیده و از کنترل خارج می‌شود. با نزدیک‌شدن یا حتی گذشتن مهلت نهایی انجام کارها، سطح استرس ما افزایش می‌یابد. در همین حال، کارهای جدید نیز پشت‌سرهم وارد می‌شوند که همگی نیازمند توجه ما هستند. کم‌کم کار به جایی می‌رسد که فهرست کارها طولانی‌تر از حدی می‌شود که به‌صورت منطقی بتوان انتظار داشت همه‌ی آن‌ها را در زمان مقرر انجام دهیم. به همین سبب استرس و دستپاچگی گریبان‌مان را می‌گیرد.
این وضعِ زندگیِ میلیون‌ها نفر از مردم دنیاست.

با مطالعه‌ی کتاب فرمول بهره‌وری با ایجاد فهرست کارها می‌آموزید چگونه فهرست کارهایی داشته باشید که نتیجه بدهند، فهرست‌هایی که واقعاٌ در انجام کارها به‌خصوص کارهای مهم به شما کمک می‌کنند. نتیجه‌‌ی داشتن چنین فهرستی به اندازه‌ی تفاوت میان دست‌وپنجه نرم‌کردن با استرس مزمن، و یک هفته‌ی کاریِ آرام و لذت‌بخش است.

در این کتاب به نکات طلایی زیر پی می‌بریم:
– هشت دلیلی که نمی‌توانیم فهرست‌های کار روزانه را انجام دهیم.
– ده سیستم فهرست کار که بیش‌ترین محبوبیت را دارند (و اگر عیب‎وایرادی دارند کجاست).
– دستورالعمل گام‌‎به‎گامِ ایجاد یک فهرست کار بی‌نقص.
– ایجاد یک سیستم فهرست کاریِ کارآمد.
– معایب و مزایای فهرست‌های کار آنلاین یا کاغذی.
– ادغام فهرست کارها و تقویم و رسیدن به بهره‌وری بیش‎تر.

فرهنگ ادبیات فارسی معاصر (نشر نو)

رمان نویسان و خلاصه رمان های شاخص

داستان نویسان و خلاصه برخی از داستان های کوتاه

نمایشنامه نویسان و خلاصه نمایشنامه های مطرح

شاعران و معرفی دفترهای شعر شاخص

معرفی برخی از منتقدان ادبی

اصطلاحات و آرایه های ادبی با نمونه های معاصر 

فرهنگنامه تصویری مد (آبان)

 بدون شک یکی از بهترین و کامل‌ترین منابع در حوزه مُد است که تیم خبرۀ مؤلفان، تمامی نکات لازم برای آ گاهی و رشد دانش مخاطبان، جمع‌آوری کرده اند. کتابی ساده، آموزنده، قابل‌حمل و برازنده؛ فرهنگنامۀ مُد به‌راستی تمام آنچه که از یک کتاب جامع و ارزندۀ مُد تصور می‌کنیم را دربر دارد. این کتاب شامل تصاویر و اطلاعات بصری است که زبان فرا مرزی و جهانی برای طراحان سراسر دنیا می‌باشد. لذا فرهنگنامۀ پیش رو، ترکیبی جامع از اطلاعات بصری به شیوه‌ای گویا و قابل‌فهم است. با دقت خاصی که در این کتاب وجود دارد، بخش‌های مختلف به‌گونه‌ای چیدمان شده‌اند که به راحتی قابل دسترس هستند تا مخاطبان این امکان را داشته باشند که به سرعت اطلاعات موردنیازشان را جست‌وجو و پیدا کنند. مانند شیوه‌ای که در دفترچۀ طراحی مُد وجود دارد. این کتاب شامل بخش‌های: -تاریخچه مُد و تحولات تاریخی از قرن بیستم -جامه‌ها -جزئیات لباس -اکسسوارها (ملحقات پوشش) –منسوجات -ساخت و تولید -بدن و زیبایی -تناسبات و نگهداری)

فلسفه برای همه (ققنوس)

این کتاب به زبانی ساده ولی بینش و عمق کافی نوشته شده و به معنای فلسفه و کارکردهای مختلف آن می‌پردازد. هر فصل نویسندۀ جداگانه‌ای دارد که بر موضوع آن فصل اشراف کافی دارد. به علاوه، در پایان هر فصل خلاصه‌ای از مهم‌ترین مطالب همان فصل آمده، و نیز پرسش‌هایی در خصوص آن مطالب، که به ما کمک می‌کنند خود دربارۀ آن‌ها بیندیشیم و عملاً فلسفه‌ورزی کنیم. افزون بر موارد فوق، منابعی (مقدماتی، پیشرفته، اینترنتی) نیز برای خوانندۀ مشتاق‌تری که مایل است مطالب را دنبال کند در انتهای هر فصل گنجانده شده است. در انتهای کتاب واژه‌نامه‌ای توصیفی درج شده که شامل تعریف‌هایی از مفاهیم و نظریات مهم فلسفی است. خواننده در فصل‌های نُه گانۀ این کتاب مجالی برای تفکر دربارۀ ماهیت فلسفه، اخلاق، قانون، شناخت، ذهن، اختیار، نظریات علمی و سفر در زمان در اختیار دارد.

قلمرو رویایی سپید (ققنوس)

قطار از تونلی طولانی عبور می­کند و وارد قلمروی رؤیایی که پوشیده از برف است می­شود. و این­گونه است که، با حرکت آرام قطار و عبورش از ایستگاه­های مختلف، راوی ما نیز وارد داستان می‌شود و زوایایی از قصۀ خود را، همچون تابلوهایی از رؤیا که گاه داستانی عاشقانه گاه داستانی از تنهایی، انزوا، اندوه و ازهم­گسیختگی روابط عاطفی، برایمان بازگو می­کند.

یاسوناری کاواباتا با چیره­دستیِ بسیار زیادِ خود داستان را به‌آرامی، همچون نوری که لحظه­ای بر پرده­ای تیره می­افتد و تماشاگر لمحه­ای از آن را می­بیند، پیش می‌برد و به­تدریج با عمیق­ترین زوایای روحی شخصیت­ها آشنامان می­کند. گویی خواننده، همچون تماشاگری که در سالن تاریک سینما نشسته، هر آن منتظر دیدن لحظه­ای از مرئی شدن این تصاویر دنیای خیالی است.

کاواباتا نخستین نویسندۀ ژاپنی است که توانست با ترسیم آداب و رسوم و فرهنگ غنی ژاپنی، با نوشتن آثاری درخشان که از مهم­ترین و برجسته­ترینِ آن‌ها می­توان به دو اثر قلمرو رؤیایی سپید و آوای کوهستان اشاره کرد، نظر آکادمی نوبل را به­خود جلب کند. کتاب حاضر شاهکار اوست، و آوای کوهستان را نیز به­سبب فرم بدیعش در روایت داستان و شخصیت‌پردازی مهم­ترین اثر او دانسته­اند.

کاواباتا توانست در سال ١٩٦٨ با پشت سر گذاشتن رقیبان سرشناسش ساموئل بکت، نویسنده و نمایشنامه­نویس ایرلندی، آندره مالرو نویسندۀ فرانسوی و همچنین ویستن هیواودن، شاعر انگلیسی، مهم­ترین جایزۀ ادبیات، جایزۀ نوبل، را نصیب خود کند.

مادام بوواری

عنوان کتاب: مادام بوواری

نویسنده: گوستاو فلوبر

مترجم: مهدی سحابی

ناشر: نشر مرکز

نوبت چاپ: نهم 1392

قیمت: 195000 ریال

قطع: رقعی

تعداد صفحات: 388

مبانی هنرهای تجسمی (آبان)

کتاب دربارة عوامل بنیادی است، مفاهیم نوين را با در نظر گرفتن گرایش هاي ویژة امروزی رسانه‌ها ثبت‌ كرده ‌است. این کتاب راه‌حل‌های ساده‌ای را برای مشکلات آموزشی طراحی بصری پیشنهاد كرده ‌است. ویژگی جالب‌توجه کتاب سلسلۀ تمرینات طبقه‌بندی‌‌شده‌ای ‌است که در آنها تفکر مفهومی، همیشه در بافتی از کاربرد عملی نمودار‌ شده‌ است. مقایسة موقعیت‌های ایدئال با آنچه که در این کتاب ارائه ‌شده وسوسه‌انگیز خواهد ‌بود و با این مقایسه می‌توان گفت «هیچ موضوع اصلی‌ای در هنر وجود ‌ندارد». در واقع، دیگر هیچ توافقی دربارة خود هنر وجود ندارد و در زیر این شرح و تفصیل ما باید به ابتدا برگردیم، تا توجه خود را به نقطه‌ها، دایره‌ها، خطوط و … معطوف کنیم. اهميت به‌دست ‌آوردن این مهارت‌ها برای شما زمانی که مدرسه را ترک‌ کنید و صاحب شغلی شوید، به شیوه‌ای ظاهری آشکار خواهد ‌شد، اما معنای واقعی همة اینها را خودتان باید کشف‌کنید؛ زیرا هیچ‌کس نمی‌تواند آن را به شما بگوید. اما این موضوع می‌تواند کاملاً خارج از هدف مورد‌نظر باشد، چرا که آنچه نویسنده می‌گوید، اندکی متفاوت است. او، هم در کلمات و هم در طراحی هایش، می‌گوید زندگی مدرن بسيار جزء‌‌جزء است و این شرایط در تحصیلات بازتاب می‌يابد. اما او به‌جای دلسوزی‌ برای این حقایق، آنها را می‌پذیرد و بدین‌گونه به این نظریه رسیده ‌است که «تغییری بنیادی در ساختار هنر کاربردی» وجود داشته ‌است و تغییرات بیشتری در حال روی دادن است.

مردی به نام اوه (نشر نون)

مردی به نام اُوِه داستان روزگار پیرمردی ا‌ست کم‌حرف، سخت‌کوش و بسیار سنتی که اعتقاد دارد همه‌چیز باید سرجای خودش باشد و فقط احمق‌ها به کامپیوتر اعتماد می‌کنند. او سال‌ها با قوانین سفت‌وسختش و همسرش که عاشقانه دوستش داشته، زیسته و حالا انگار به آخر خط رسیده است. تا اینکه یک روز صبح ماشین یک زن باردار ایرانی و شوهر خنگش که قرار است همسایه‌ی او شوند، کوبیده می‌شود به صندوق پستی‌اش و این آغاز ماجراست.
هفته‌نامه معتبر اشپیگل در معرفی این کتاب نوشته است: ««کسی که از این رمان خوشش نیاید، بهتر است اصلاً هیچ کتابی نخواند.»

مرگ از نگاه مولانا (دانش پذیر)

چون جان تو می ستانی، چون شکر است مردن

با تو ز جان شیرین ، شیرین تر است مردن

چون زین قفص برستی ، در گلشن است مسکن

چون این صدف شکستی ، چون گوهر است مردن               ‌‌‌‌‌‌«کلیات شمس»

نگاه مولانا و یارانش به مرگ، نگاهی غمناک و حزن آلود نبود. 

چنان که شیخ صلاح الدین زرکوب که از یاران نزدیک او بود، وصیت کرد که پیکرش را به آیین سوگ تشیع نکنند،

بلکه جشن و سماع برپا دارند. زیرا رفتن به سوی محبوب و پیوستن به او موجب شادمانی است ؛ نه سوگ و ماتم و عزا !

شیخ فرمود در جنازه من

دهل آرید و کوس با دف زدن

سوی گورم برید رقص کنان

خوش و شادان و مست و دست افشان

تا بدانند که اولیای خدا

شاد و خندان روند سوی لقا             «ولدنامه»

من پیش از تو (آموت)

من پیش از تو را می توان محبوب ترین کتاب جوجو مویز در ایران نامید. کتابی که برای اولین بار از سوی انتشارات آموت در اختیار علاقه مندان قرار گرفت. این کتاب به مدت ۱۲ هفته از جمله کتاب های پر فروش نیویورک تایمز بود.
جوجو مویز روزنامه‌ نگار و نویسنده‌ انگلیسی که متولد ۱۹۶۹ است، از سال ۲۰۰۲ رمان‌ های پر احساسی را نوشته و تنها کسی است که تابه‌ حال توانسته دو بار جایزه‌ انجمن رمان‌ نویسان رمانتیک را دریافت کند.

میوه خارجی (آموت)

داستانی رازآلود از گذشته‌هایی دور با شخصیت‌هایی هنجارشکن و ترقی‌خواه در جامعه‌ای سنت‌گرا؛

لوتی از آوارگان جنگ جهانی دوم است و در کودکی به خانواده‌ی دکتر هولدن سپرده می‌شود و در کنار سیلیا، دختر خانواده هولدن که هم‌سن اوست، رشد می‌کند و سال‌های نوجوانی را پشت سر می‌گذارد. زندگی در شهر کوچک و بی‌جنب و جوش «مِرِم» عذاب‌آور است و ساکنان کهنه‌پرستش در مقابل هرگونه تغییر و تحولی از خود مقاومت نشان می‌دهند. این دو دختر جوان مشتاق هستند تا دور از خانواده و به هر نحو ممکن درِ دنیای جدیدی را به روی خود بگشایند. بدین ترتیب وقتی گروهی سنت‌شکن از لندن می‌آید و در عمارت آرکیدیا ساکن می‌شود، با دو شیوه‌ی جدید از زندگی آشنا می‌شوند. عشقی که پس از آن در قلب لوتی جوانه می‌زند، عواقبی در پی دارد و زندگی افرادی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. اینک بعد از گذشت پنج دهه، عمارت در دست بازسازی است و با برملا شدن اسراری که سال‌ها در آن مدفون بود، این سؤال مطرح می‌شود: آیا هرگز می‌شود از گذشته‌ی خود گریخت؟

جوجو مویز در رمان «میوه خارجی» با محوریت شخصیت زن‌ها و روایت دو داستان موازی در حال و گذشته، بار دیگر داستان پرکششی را به خواننده عرضه می‌دارد.
جوجو مویز پس از نوشتن این رمان در سال 2004 موفق به کسب رمان عاشقانه سال شده است.

مریم مفتاحی، متولد 1343 ساری و فارغ‌التحصیل رشته مترجمی زبان انگلیسی و زبان‌شناسی از دانشگاه علامه طباطبایی است. از این مترجم تا کنون ترجمه رمان‌های «من پیش از تو»، «پس از تو»، «یک بعلاوه یک» نوشته‌ی «جوجو مویز» و رمان «همسر خاموش» نوشته‌ی «ای.اس.ای هریسون» در نشر آموت منتشر شده است.

نمی‌توانی به من آسیب بزنی (میلکان)

در زندگی هیچ نعمتی به‌اندازه‌ی شکست مورد چشم‌پوشی واقع نشده و اجتناب‌ناپذیر نبوده است. من بارها از این نعمت سهم برده‌ام و آموخته‌ام به آن مشتاق باشم؛ زیرا اگر شکست‌های‌تان را به‌خوبی کالبدشکافی کنید، سرنخ‌هایی خواهید یافت که کجا به اصلاحات نیاز دارید و چطور درنهایت به هدف‌تان می‌رسید.
نمی‌توانید اجازه دهید که شکستی ساده شما را از مسیر مأموریت خارج کند یا بگذارید چنان بر شما تسلط یابد و در مغزتان نفوذ کند که روابط‌تان با افراد نزدیک‌تان را به خطر بیندازد. هرکسی گاهی شکست می‌خورد. قرار نیست زندگی منصفانه باشد؛ چه رسد به این‌که به هر خواسته‌ی شما تن بدهد.

✔️برای دیوید گاگینز، دوران کودکی کابوس بود. فقر، تبعیض و آزار جسمی روزهایش را رنگین می‌کرد و شب‌هایش را تیره‌وتار. اما گاگینز با تأدیب نفس، سرسختی ذهنی و سخت‌کوشی، خود را از جـوانی افسرده، دارای اضافه‌وزن و بدون آینده، به نماد نیروهای مسلح ایالات متحده و یکی از برترین ورزش‌کاران استقامت در جهان تبدیل کرد. او تنها فرد در طول تاریخ است که دوره‌های آموزشی نخبگان در یگان ویژه‌ی نیروی دریایی ایالات متحده، تکاوران نیروی زمینی و اکیپ رزمیِ کنترل هواییِ نیروی هوایی را به پایان رسانده و به‌دنبال ثبت رکورد در تعداد زیادی از ورزش‌های استقامتی است. همین باعث شده نشریه‌ی آوتساید او را «ورزیده‌ترین مرد (واقعی) امریکا» معرفی کند. گاگینز در نمی‌توانی به من آسیب بزنی، داستان زندگی حیرت‌انگیز خود را با ما در میان می‌گذارد و فاش می‌کند که بیش‌ترِ ما فقط از چهل‌درصد توانایی‌های‌مان بهره می‌بریم. داستان گاگینز نشان می‌دهد کـه هرکسی می‌تواند درد را عقب براند، بر ترس غلبه کند و تمام پتانسیلش را به کار بگیرد.

هالیوود

عنوان کتاب: بهالیوود

نویسنده: چارلز بوکفسکی

مترجم: پیمان خاکسار

ناشر: جهان نو

نوبت چاپ: سوم 1390

قیمت: 140000 ریال

قطع: رقعی

تعداد صفحات: 300

همسر مسافر زمان (تندیس)

رمان همسر مسافر زمان، یک داستان عاشقانه ی سرگرم کننده و اغلب گزنده با پیچ و خمی جذاب است: اگر یکی از طرفین قادر به حرکت در زمان باشد، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ این رمان بسیار بدیع و خلاقانه، به سوالاتی درباره ی زندگی، عشق و تأثیر زمان بر روابط می پردازد. کلر، دختری زیبا و باهوش است که در رشته ی هنر تحصیل می کند و هنری، کتابداری ماجراجوست. این دو، یکدیگر را از زمانی که کلر، 6 ساله و هنری، 36 ساله بود، می شناسند و در زمان بیست و سه سالگی کلر و سی و یک سالگی هنری، با هم ازدواج می کنند. غیرممکن به نظر می رسد اما حقیقت دارد، چراکه هنری یکی از اولین کسانی است که دچار اختلال تغییر مکان و زمان شده است؛ به طوری که ساعت ژنتیکی بدنش به صورت تصادفی تنظیم مجدد شده و او ناگهان خود را در مکان و زمانی دیگر در گذشته و آینده می یابد. ناپدید شدن های او خود به خود و غیرقابل پیش بینی است و مشکلات عجیبی بر سر راه داستان عاشقانه ی نامتداول کلر و هنری ایجاد می کند. این موضوع که تلاش آن ها برای داشتن یک زندگی مشترک عادی را چیزی غیرقابل پیشگیری و غیرقابل کنترل تهدید می کند، داستان این دو نفر را بسیار تکان دهنده و فراموش نشدنی ساخته است.

هنر اجتماعی (آبان)

هنر اجتماعی، هنری با موضوعات اجتماعی یا سیاسی نیست؛ بلکه هنری با مواضع انتقادی است. آنچه هنر انتقادی ارائه می‌دهد، تصویر فقرونداری و بیماری نیست، بلکه نمایش بیرحمی و بیتفاوتی انسان‌ها نسبت به یکدیگر و مسائل مشترک است. در این کتاب به موضوعاتی چون فقر و جنگ پرداخته شده که کمتر در کانون پژوهش‌های هنر قرار دارند. همچنین تلاش شده حساسیت اجتماعی هنرمندان تبیین گردد و بر مواضع اجتماعی هنر تأکید شود.

هنر دستیابی به تمرکز؛ روشی کارآمد برای کسب خروجی بیشتر با کار کمتر (میلکان)

اگر در پایان هر روز کاری خسته‎و‎کوفته هستید و از عملکردتان راضی نیستید، به احتمال زیاد ایراد از کارنکردن‌تان نیست، مدل کاری اشتباهی که دارید وقت و انرژی شما را هدر داده است، و بهره‌وری‌تان را پایین آورده است. درواقع بهره‌وری به معنای کار انجام بیشتر با سرعت بیشتر نیست، بلکه درباره‎ی گرفتنِ نتیجه است.
افراد موفق کار خود را براساس پیامدها ارزیابی می‌کنند، نه میزان فعالیت‌شان. در مقابل اغلب افراد ناموفق با وجود کار بیشتر بهره‌وری کمتری دارند، چرا؟ به دلیل سیستم بهره‌وری اشتباهی که دارند؛ تله‌ای که اغلب افراد در آن گرفتار می‌شوند.
مایکل هایِت، مدرس جهانی بهره‌وری، سیستمی جدید و کاربردی برای بهره‌وری ایجاد کرده که بر مبنای نتایج است. هایت در کتاب هنر دستیابی به تمرکز راه رسیدن به نتایج بیش‌تر و بهتر را به ما یاد می‌دهد و نکته‌ی جالب ماجرا این است که در این روش زمان کم‌تری درگیر به‌دست‌اوردن این نتایج هستیم؛ چیزی که این روزها در دنیایی پر از هیاهو و حواس‌پرتی حکم کیمیا را دارد برای‌مان.
این کتاب راهنمایی مفید و کاربردی است برای یافتن تمرکز در کار و زندگی و در نتیجه افزایش کیفیت کار و زندگی. به قول اولیور برکمن زندگی‌مان در نهایت چه خواهد بود جز مجموع تمام چیزهایی که بر آن‌ها تمرکز کرده‌ایم؟

هنر زندگی (نگاه)

بحث محوری کتاب حاضر این است که تلاش برای در هم تنیدن ویژگی‌های گوناگون و گاه متناقض، کلی هماهنگ را ارائه می‌کند که هم مسئله اصلی فلسفه است و هم مسئله اصلی زندگی، و مدل هر دوی این‌ها،‏‏ مدلی درنهایتِ هماهنگی و جذابیت، سقراطِ کارهای نخستینِ افلاطون است.

هنر همیشه بر حق بودن (ققنوس)

سقراط و افلاطون نسبت به سوفسطائیان دیدگاهی منفی داشتند و آنها را افرادی می‌دانستند که در قبال دریافت اجرت و بی‌توجه به حقیقت و عدالت به دیگران می‌آموختند چگونه هر ناراستی را راست و هر راستی را ناراست جلوه دهند. بنابراین آنها از سفسطه به این معنا نفرت داشتند. چرا که خواهان دستیابی به خیر و حقیقت بودند. آیا مقصود آرتور شوپنهاور از نگارش کتاب «هنر همیشه بر حق بودن» تمرینی در باب تعریض بوده؟ این جستار توصیه‌های عملی نیشداری درباره چگونگی غلبه بر خصم در مجادله بیان می‌کند، توصیه‌هایی که بی‌هیچ عذر و بهانه‌ای ماکیاولیایی هستند.

 

هنوز هم من (آموت)

لو کلارک به خیلی چیزها پی برده است...

می‌داند کیلومترها بین خانه‌‌ی جدیدش در نیویورک و دوستش سام در لندن فاصله است. 

می‌داند کارفرمای جدیدش آدم نازنینی است و همسرش رازی را از او پنهان می‌کند.

چیزی که لو نمی‌داند این است که با کسی آشنا خواهد شد که زندگی‌اش را زیر و رو می‌کند، زیرا این فرد او را یاد دوستی می‌اندازد و این یادآوری آزاردهنده خواهد بود.

لو نمی‌داند چه کند، ولی می‌داند هر تصمیمی بگیرد، اوضاع دیگر مثل سابق نخواهد بود.

آیا او باید به تجربه‌های جدید «بله» بگوید و با بیرون آمدن از منطقه‌ی امن خود پذیرای چالش‌های جدیدی شود؟

لو می‌خواهد بداند اگر عاشق کسی هستی، آیا برای داشتنش باید از رویاهایت دست بکشی؟  یا می‌توان هر دو را با هم داشت و هیچ یک را فدا نکرد؟

رمان «هنوز هم من» نوشته‌ی جوجو مویز در ادامه‌ی رمان‌های محبوب «من پیش از تو» و «پس از تو» با ترجمه‌ی مریم مفتاحی در ۶۱۴ صفحه از سوی نشر آموت منتشر شده است.

پایان تنهایی (ققنوس)


پایان تنهایی رمانی است خانوادگی و در عین حال داستانی است دربارهٔ عشق ودوست داشتن. راوی داستان با مرور خاطرات و وقایعی که زندگی او و خانواده‌اش را تحت تأثیر قرار داده روایتی پرکشش، تکاندهنده و تأثیرگذار خلق میکند. قدرت بیان و نگاه انسانی نویسنده به قضایا، در عین داشتن زبانی ساده و قابل فهم برای همه، و خلق شخصیت‌های به یادماندنی از ویژگی‌های درخور توجه اوست.
این کتاب جزو آثار تقدیرشده و پرمخاطب ادبیات آلمان بوده و نظر منتقدان و اهل ادب را به خود جلب کرده است.
سه هفته، بی وقفه، در فهرست ده کتاب پرفروش‌ آلمان

 

پس از تو (آموت)

لوسیا کلارک دختر پرستاری که در دنیای بزرگتری گشوده شده است میرود تا زندگی را از سر بگیرد و آهنگی دیگر از بودن خویش بنوازد لوسیا که اینک تحول عظیمی در او رخ داده است با تجربه ی جدیدی رو به رو میشود و شرایط به گونه ای رقم میخورد که یک بار دیگر در آزمون زندگی شرکت میکند و بر سر دوراهی می ایستد در نهایت مجبور میشود انتخابش را بکند و این شاید بزرگترین تصمیم زندگی اش باشد که...

جوجومویز روزنامه نگار و نویسنده ی انگلیسی متولد 1969 فارغ التحصیل دانشگاه لندن ویکی از معدود نویسندگانی است که دو بار موفق شد جایزه داستان بلند رمانتیک سال را از انجمن رمان نویسان رمانتیک دریافت کند وی که خود حدود ده سال برای روزنامه ایندیپندنت مقاله نوشته سال هاست که فقط به نوشتن رمان میپردازد. رمان من پیش از تو به قلم جوجومویز در صدر پر فروش های نیویورک تایمز قرار دارد و اقتباس سینمایی آن با نقش آفرینی دو بازیگر سرشناس انگلیسی امیلیا کلارک و سام کلافین ساخته شده است.

پله‌ پله‌ تا اوج (ققنوس)

گ‌ زیگلار که‌ غول‌ انگیزش‌ در امریکاست‌، یکی‌ از مولفان‌ عصر حاضر است‌ که‌ کتاب‌هایش‌ جزو پرفروش‌ترین‌ کتاب‌هاست‌. روش‌ زیگلار برای‌ دستیابی‌ به‌ موفقیت‌ بر ستون‌های‌ شرافت‌، قابلیت‌، ایمان‌، وفاداری‌ و صداقت‌ استوار شده‌ است‌. این‌ کتاب‌ با این‌ امید، اعتقاد و اطمینان‌ نوشته‌ شده‌ که‌ اگر روزانه‌ دقایقی‌ را با افکار مثبت‌ بگذرانیم‌، سر حالی‌ لازم‌ را برای‌ کسب‌ موفقیت‌ به‌ دست‌ خواهیم‌ آورد.

چای نعنا

سفرنامه ای است از منصور ضابطیان یکی از نام آشنایان حوزه ی مطبوعات و رادیو تلویزیون که تا بحال چندین جایزه مطبوعاتی و تلویزیونی را برای آثارش از آنِ خود کرده است. ضابطیان در این سفرنامه که مربوط به کشور آفریقایی مراکش می‌شود تجربیات شخصی حاصل از سفر بیست روزه خود به بخش های شمالی و مرکزی این کشور در بهار 1396 را بیشتر از دیدگاه اجتماعی و فرهنگی منتقل نموده است و مخاطب را با خود در این سفر همراه می سازد. کتاب حاوی مطالب و عکس های بی نظیری از این کشور کمتر شناخته شده برای ایرانیان است. انتشارات مثلث این اثر را در 168 صفحه منتشر نموده است.

گزیده ای از کتاب:

کازابلانکا یک عبارت اسپانیایی است متشکل از casa و blanca، به معنی خانه های سفید. امروزه این اسم از پس عبور از اتفاقات مختلف تاریخی، دیگر جا افتاده، اما بد نیست بدانید اسم اصلی شهر که هنوز هم بعضی از قدیمی ترها آن را به کار می برند دارالبیضاء است. عبارتی دقیقا به همان معنی در زبان عربی. حالا تصور کنید در ماه پایانی سال دوستانت بپرسند تعطیلات عید کجا می روی و آدم به جای آنکه بگوید کازابلانکا، بگوید می روم دارالبیضاء اینجاست که فریادهای ذوق زدگی به پوزخند یا تمسخر تبدیل می شود و همه فکر می کنند یا داری شوخی می کنی یا عقلت را از دست داده ای! دیوارهای شهر لحظه به لحظه نام شهر را یادآوری می کنند. ساختمان های سفیدرنگی که مهم ترین ویژگی کازابلانکا هستند.

عمومی و رمان