مقدمه‌ای بر نظریه مدول‌ها (فاطمی)

از آنجا که تحصیل در بسیاری از گرایش‌های رشتۀ ریاضی نیاز به آشنایی کامل با مدول‌ها دارد، درسی با عنوان جبر پیشرفته در دورۀ کارشناسی ارشد رشتۀ ریاضی ارائه می‌شود که یکی از هدف‌های آن، آشنایی با نظریۀ مدول‌هاست. این کتاب می‌تواند منبعی مناسب برای درس مذکور باشد که برای تدریس در یک نیمسال تحصیلی به طول  ۱۵هفته تنظیم شده است.

موج آزمون ریاضی دهم و یازدهم و دوازدهم رشته ریاضی الگو

خلاصه درس و بیان تمام نکات کنکوری به صورت مجزا در هر فصل، مناسب برای جمع‌بندی

۹۰ آزمون‌ مبحثی و جامع از کتاب‌های ریاضی۱، حسابان۱ و حسابان۲

آزمون‌های جامع مشابه کنکور

پاسخ‌های کاملاً تشریحی برای همۀ آزمون‌ها

کتابی کامل و جامع برای داوطلبان کنکور رشتۀ ریاضی

موج آزمون ریاضی رشته تجربی جامع الگو

۱۷۴ آزمون‌ مبحثی و جامع از کتاب‌های ریاضی۱، ریاضی۲ و ریاضی۳

شبیه‌ساز آزمون‌های آزمایشی و سراسری

پاسخ‌های کاملاً تشریحی برای همه آزمون‌ها

کتابی کامل و جامع برای مرور مطالب ریاضی

موج آزمون ریاضی رشته ریاضی جامع الگو

۱۷۵ آزمون‌ مبحثی و جامع از کتاب‌های ریاضی۱، حسابان۱ و حسابان۲

شبیه‌ساز آزمون‌های آزمایشی و سراسری

پاسخ‌های کاملاً تشریحی برای همه آزمون‌ها

کتابی کامل و جامع برای مرور مطالب ریاضی

موج آزمون هندسه جامع کنکور الگو

خلاصه درس و بیان تمام نکات کنکوری به صورت مجزا در هر فصل،مناسب برای جمع‌بندی

۹۸ آزمون‌ مبحثی و جامع از کتاب‌های هندسه ۱، هندسه ۲ و هندسه ۳

۱۰۴۶ پرسش چهارگزینه‌ای با پاسخ‌های کاملاً تشریحی

آزمون‌های جامع مشابه کنکور

پاسخ‌های کاملاً تشریحی برای همة آزمون‌ها

کتابی کامل و جامع برای داوطلبان کنکور رشتۀ ریاضی

نظریه مقدماتی اندازه و انتگرال (فاطمی)

هدف این کتاب آشنا کردن خواننده با مفاهیم مقدماتی نظریه ی اندازه و انتگرال لبگ بدون درگیری بیشاز حد با جزئیات فنی و در سطحی است که حتی دانشجویان کارشناسی در رشته های ریاضی وآمارکه درسی در زمینهی آنالیز ریاضی شامل نظریه ی انتگرال ریمان و دنباله ها و سری های تابعیگذرانده باشند، بتوانند از آن بهره ببرند.
کتاب در شش فصل تنظیم شده است. در فصل اول، پس از ساختن اندازه ی لبگ روی مجموعه یاعداد حقیقی و اثبات ویژ گی های آن، فضای اندازه ی مجرد معرفی می شود. در فصل دوم، با بیانویژگی های تابع های اندازه پذیر، زمینه برای تعریف انتگرال لبگ در فصل سوم آماده می شود. در فصلسوم انتگرال لبگ، ابتدا برای تابع های ساده، سپس تابع های نامنفی و سرانجام برای تابع هایانتگرال پذیر تعریف می شود.  هدف نهایی فصل چهارم فراهم آوردن ابزارهای لازم برای محاسبه یانتگرال لبگ (مشابه آنهایی که در مورد انتگرال ریمان وجود دارد) است که در چارچوب قضیه هایاساسی حسابان ظاهر می شوند. فصل پنجم به معرفی اندازه در فضاهای حاصل ضربی و انتگرال دوگانه و در پایان، اثبات قضیه ی فوبینی اختصاص دارد. در فصل ششم نیز کاربردهای نظریه ی اندازه دراحتمال بیان می شود. به ویژه درباره ی استقلال و امید شرطی هم صحبت کرده ایم که این خود زمینهرا برای مطالعه ی مباحث پیشرفته تر در نظریه ی احتمال آماده می سازد
این کتاب در سطح مقدماتی نگاشته شده است، بنابراین مثال ها و تمرین های فراوانی را در آن گنجانده ایم تا خواننده بتواند توانایی خود را در حل مسائل و درک مطالب کتاب ارزشیابی کند

نظریه مقدماتی مجموعه ها (فاطمی)

کتاب نظریه ی مقدماتی مجموعه ها برای ریاضیدان و ریاضی خوان نوشته شده است.در این کتاب کم حجم همه ی مباحث اصلی نظریه ی مجموعه ها آمده است:تابعها، عددهای اصلی، مجموعه های مرتب و خوش ترتیب، استقرای نامتناهی و کاربردهایش، اردینال ها و عمل‌های روی اردینال ها و… بیش از ۱۵۰ مسئله ی جذاب و آموزنده آورده شده و به این ترتیب کتاب منبعی مناسب برای تدریس و یادگیری شده است.

نظریۀ جاویدان (فاطمی)

نظریۀ جاویدان گزارشی جذاب و خواندنی از فراز و فرودهای نظریه‌ای از احتمال برای محاسبۀ احتمال علت‌های مختلف یک پیشامد است. این نظریه ابتدا توسط کشیش انگلیسی تامس بیز در نیمۀ دوم سده هجدهم و سپس یکی دو دهه بعد توسط ریاضی اخترشناس فرانسوی پیرسیمون الپالس به طور مستقل ابداع و به کار بسته شد. از آن زمان تاکنون این نظریه در تقابل با نظریۀ بسامدی احتمال افت وخیزهای فراوان داشته است و در حال حاضر قبول عام یافته است.
کاربست‌های جالب این نظریه، درمسایل خطیر و بسیار گوناگون تصویری از تحول و تکامل یک نظریۀ علمی را گزارش می کند. گفته‌اند که کاربرد آن در شکستن رمز نیروی دریایی آلمان در جنگ جهانی دوم مدت جنگ را دو سال کوتاه‌تر کرد. موفقیت های این نظریه در پیدا کردن زیردریایی‌های گمشده در اقیانوس‌ها، هواپیماهای سقوط کرده در دریاها، گشودن رمزDNA ، …. و انواع پرشمار کاربردهای جالب آن در حل مسائل علمی، اقتصادی، و اجتماعی، این نظریه را به یکی از ابزارهای علمی رایج امروزی در آورده است. پیدایش رایانه‌های پرقدرت و سریع در دهه‌های اخیر، به ویژه دسترسی به نرم‌افزارهای کاربر دوست موجب شده است که پژوهشگران و دانشمندان علوم مختلف بتوانند این نظریه را در کارهای علمی خود به کار بندند. نمونه‌هایی از این کاربردها در این کتاب آمده‌است.

ریاضی