آبشالوم، آبشالوم

عنوان کتاب: ویلیام فاکنر؛ آبشالوم، آبشالوم

نویسنده: ویلیام فاکنر

مترجم: صالح حسینی

ناشر: نیـلوفر

نوبت چاپ: سوم 1390

قیمت: 90000 ریال

قطع: رقعی

تعداد صفحات: 415

خشم و هیاهو

عنوان کتاب: خشم و هیاهو

نویسنده: ویلیام فاکنر

مترجم: صالح حسینی

ناشر: نیـلوفر

نوبت چاپ: هشتم 1390

قیمت: 120000 ریال

قطع: رقعی

تعداد صفحات: 432

هالیوود

عنوان کتاب: بهالیوود

نویسنده: چارلز بوکفسکی

مترجم: پیمان خاکسار

ناشر: جهان نو

نوبت چاپ: سوم 1390

قیمت: 140000 ریال

قطع: رقعی

تعداد صفحات: 300

مادام بوواری

عنوان کتاب: مادام بوواری

نویسنده: گوستاو فلوبر

مترجم: مهدی سحابی

ناشر: نشر مرکز

نوبت چاپ: نهم 1392

قیمت: 195000 ریال

قطع: رقعی

تعداد صفحات: 388

بهترین داستان‌های کوتاه

عنوان کتاب: بهترین داستان‌های کوتاه

نویسنده: آنتون پاولوویچ چخوف

مترجم: احمد گلشیری

ناشر: انتشارات نگاه

نوبت چاپ: هشتم 1390

قیمت: 195000 ریال

قطع: رقعی

تعداد صفحات: 584

خانه عروسک و اشباح

عنوان کتاب: خانه عروسک و اشباح

نویسنده: هنریک ایبسن

مترجم: مهدی فروغ

ناشر: انتشارات زوّار

نوبت چاپ: سوم 1390

قیمت: 55000 ریال

قطع: رقعی

تعداد صفحات: 198

هنر زندگی (نگاه)

بحث محوری کتاب حاضر این است که تلاش برای در هم تنیدن ویژگی‌های گوناگون و گاه متناقض، کلی هماهنگ را ارائه می‌کند که هم مسئله اصلی فلسفه است و هم مسئله اصلی زندگی، و مدل هر دوی این‌ها،‏‏ مدلی درنهایتِ هماهنگی و جذابیت، سقراطِ کارهای نخستینِ افلاطون است.

در سوم (میلکان)

زندگی و کسب‌وکار و موفقیت درست مثل کلوپ شبانه‌اند.
همیشه سه ورودی وجود دارد.
درِ اول: ورودی اصلی که صفش تا انتهای ساختمان ادامه دارد؛ ۹۹ درصد افراد اینجا منتظر می‌ایستند و امیدوارند بالاخره بروند داخل.
درِ دوم: ورودی ویژه که مخصوص میلیاردرها و افراد مشهور و فرزندانشان است.
اما هیچ‌کس به شما نمی‌گوید همیشه‌ی خدا درِ سومی هم وجود دارد. این ورودی همانی است که باید از صف خارج شوید، در کوچه بدوید، صد بار در را بزنید، پنجره را باز کنید، دزدکی وارد آشپزخانه شوید؛ همیشه راهی وجود دارد.
بیل گیتس چگونه اولین نرم‌افزارش را فروخت و استیون اسپیلبرگ چگونه جوان‌ترین مدیر استودیو در تاریخ هالیوود شد؟ خب آن‌ها… از در سوم رفتند.

زندگی و کسب‌وکار و موفقیت درست مثل کلوب شبانه‌اند.
همیشه سه ورودی وجود دارد.

همسر مسافر زمان (تندیس)

رمان همسر مسافر زمان، یک داستان عاشقانه ی سرگرم کننده و اغلب گزنده با پیچ و خمی جذاب است: اگر یکی از طرفین قادر به حرکت در زمان باشد، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ این رمان بسیار بدیع و خلاقانه، به سوالاتی درباره ی زندگی، عشق و تأثیر زمان بر روابط می پردازد. کلر، دختری زیبا و باهوش است که در رشته ی هنر تحصیل می کند و هنری، کتابداری ماجراجوست. این دو، یکدیگر را از زمانی که کلر، 6 ساله و هنری، 36 ساله بود، می شناسند و در زمان بیست و سه سالگی کلر و سی و یک سالگی هنری، با هم ازدواج می کنند. غیرممکن به نظر می رسد اما حقیقت دارد، چراکه هنری یکی از اولین کسانی است که دچار اختلال تغییر مکان و زمان شده است؛ به طوری که ساعت ژنتیکی بدنش به صورت تصادفی تنظیم مجدد شده و او ناگهان خود را در مکان و زمانی دیگر در گذشته و آینده می یابد. ناپدید شدن های او خود به خود و غیرقابل پیش بینی است و مشکلات عجیبی بر سر راه داستان عاشقانه ی نامتداول کلر و هنری ایجاد می کند. این موضوع که تلاش آن ها برای داشتن یک زندگی مشترک عادی را چیزی غیرقابل پیشگیری و غیرقابل کنترل تهدید می کند، داستان این دو نفر را بسیار تکان دهنده و فراموش نشدنی ساخته است.

هنر همیشه بر حق بودن (ققنوس)

سقراط و افلاطون نسبت به سوفسطائیان دیدگاهی منفی داشتند و آنها را افرادی می‌دانستند که در قبال دریافت اجرت و بی‌توجه به حقیقت و عدالت به دیگران می‌آموختند چگونه هر ناراستی را راست و هر راستی را ناراست جلوه دهند. بنابراین آنها از سفسطه به این معنا نفرت داشتند. چرا که خواهان دستیابی به خیر و حقیقت بودند. آیا مقصود آرتور شوپنهاور از نگارش کتاب «هنر همیشه بر حق بودن» تمرینی در باب تعریض بوده؟ این جستار توصیه‌های عملی نیشداری درباره چگونگی غلبه بر خصم در مجادله بیان می‌کند، توصیه‌هایی که بی‌هیچ عذر و بهانه‌ای ماکیاولیایی هستند.

 

فرهنگنامه تصویری مد (آبان)

 بدون شک یکی از بهترین و کامل‌ترین منابع در حوزه مُد است که تیم خبرۀ مؤلفان، تمامی نکات لازم برای آ گاهی و رشد دانش مخاطبان، جمع‌آوری کرده اند. کتابی ساده، آموزنده، قابل‌حمل و برازنده؛ فرهنگنامۀ مُد به‌راستی تمام آنچه که از یک کتاب جامع و ارزندۀ مُد تصور می‌کنیم را دربر دارد. این کتاب شامل تصاویر و اطلاعات بصری است که زبان فرا مرزی و جهانی برای طراحان سراسر دنیا می‌باشد. لذا فرهنگنامۀ پیش رو، ترکیبی جامع از اطلاعات بصری به شیوه‌ای گویا و قابل‌فهم است. با دقت خاصی که در این کتاب وجود دارد، بخش‌های مختلف به‌گونه‌ای چیدمان شده‌اند که به راحتی قابل دسترس هستند تا مخاطبان این امکان را داشته باشند که به سرعت اطلاعات موردنیازشان را جست‌وجو و پیدا کنند. مانند شیوه‌ای که در دفترچۀ طراحی مُد وجود دارد. این کتاب شامل بخش‌های: -تاریخچه مُد و تحولات تاریخی از قرن بیستم -جامه‌ها -جزئیات لباس -اکسسوارها (ملحقات پوشش) –منسوجات -ساخت و تولید -بدن و زیبایی -تناسبات و نگهداری)

آرسن ونگر (کوله پشتی)

کتاب زندگی من در پیراهن سرخ و سفید نوشته آرسن ونگر است که با ترجمه‌ی بهنام باقری منتشر شده است. رئیس توسعه جهانی فوتبال در فیفا و بازیکن و سرمربی سرشناس بازنشسته در این کتاب از زندگی شخصی و حرفه‌ای خود برای هوادارانش می‌گوید.

درباره کتاب زندگی من در پیراهن سرخ و سفید

آرسن ونگر متولد  ۲۲ اکتبر ۱۹۴۹ بازیکن و سرمربی بازنشسته اهل استراسبورگ است. او بازیکن فوتبال پیشین و سرمربی فوتبال حرفه‌ای و اهل فرانسه است. ونگر در حال حاضر رئیس توسعه جهانی فوتبال در فیفا است. او که به مدت ۲۲ سال سرمربی آرسنال بود، به عنوان یکی از تأثیرگذارترین و بهترین مربیان تاریخ لیگ جزیره شناخته می‌شود. ونگر در کتاب زندگی من در پیراهن سرخ و سفید، خاطراتش از دوران مربی‌گری را می‌گوید؛ از روزی که وارد انگلستان شد تا مربی باشد و چطور او را پذیرفتند و چگونه تبدیل به یک اسطوره در مربی‌گری شد.

خواندن کتاب زندگی من در پیراهن سرخ و سفید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به فوتبال حرفه‌ای پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب زندگی من در پیراهن سرخ و سفید

پدرم یکی از بومیان همان روستا بود: مردی معقول و عمیقاً دلبستهٔ روستای خود. او به نحوی باورنکردنی سخت‌کوش بود و مذهبی. به‌شدت خوب و فهمیده بود. به من نقشه‌ای راهنما داد برای یافتن راهم در زندگی، به همراه ارزش‌هایی که قدرتی فوق‌العاده به من بخشیدند تا در رویارویی با بدترین گرفتاری‌ها و خیانت‌ها آمادگی داشته باشم. او یکی از پرشمار آدم‌هایِ ملگره نو۲، بود؛ مردانی از این منطقه که به‌اجبار به ارتش آلمان پیوسته بودند تا علیه کشور خودشان بجنگند. او هرگز دربارهٔ جنگ حرف نمی‌زد اما من همیشه شجاعت و تواضعش را ستایش می‌کردم و می‌دانستم چه سختی‌هایی را از سر گذرانده است. من بعد ازجنگ به دنیا آمدم، ۲۲ اکتبر ۱۹۴۹، و مثل تمام کودکان منطقه، کودکی من تحت‌تأثیر جَوِ پس از جنگ بود؛ تراژدی‌ای که تمام خانواده‌ها در بطن آن زیسته بودند.

پدرم بین چهارده‌سالگی تا هفده‌سالگی در بوگاتی کار کرده بود، سپس همراه مادرم در غذاخوری. او سپس کاروکاسبی خودش را با فروش لوازم یدکی خودرو حوالی استراسبورگ راه انداخت. او هیچ‌وقت یک روز کامل مغازه را تعطیل نمی‌کرد؛ تعطیلات آخر هفته نداشت. روزش از هفت صبح در غذاخوری شروع می‌شد و بعد در شرکت خودش مشغول می‌شد و وقتی ساعتِ هشت شب برمی‌گشت، باز هم به کار در غذاخوری مشغول می‌شد. در همین غذاخوری بود که اعضای باشگاه با هم ملاقات می‌کردند و نتایج باشگاه و بازی‌های آینده اطلاع‌رسانی می‌شد. عصرهای چهارشنبه، کمیتهٔ باشگاه، که سال ۱۹۲۳ تشکیل شده بود، اعضای تیم را برای بازی یکشنبهٔ پیش رو انتخاب می‌کرد. پدرم با تماشای اینکه ما چه بی‌وقفه بازی می‌کردیم و چقدر اشتیاق داشتیم، و کارمان هم بد نبود، تیم جوانی تشکیل داده بود که من و برادرم از آنجا شروع کردیم.

پدرم بی‌شک از فوتبال خوشش می‌آمد، با اینکه حتی چندان دربارهٔ آن بحث نمی‌کرد. برای او فوتبال تفریحی بود که در روستا شوق و تحرک ایجاد می‌کرد، نبردی لطیف و سرگرم‌کننده. در واقع فوتبال برای او و سایر مردم روستا رؤیایی پایدار به شمار نمی‌آمد، شور و شوقی مشغول‌کننده و فکر و ذکری شخصی نبود. او و مادرم هرگز رؤیای فوتبالیست شدن من و برادرم را در سر نداشتند، چنین چیزی در مخیله‌شان هم نمی‌گنجید. برادرم مستعد بود، او در پست بازیکن میانی و دفاع وسط بازی می‌کرد. آنجا همه‌چیز بود و با این حال چیزی کم داشت: ایمان. فوتبال برای همه‌شان وقت‌گذرانی بود. وقفه‌ای کامل نه یک شغل. شغل چیز جدی‌تر بود، چیزی که به شما امکان اداره یک زندگی را می‌داد؛ فوتبال چنین قدرتی نداشت.

مبانی هنرهای تجسمی (آبان)

کتاب دربارة عوامل بنیادی است، مفاهیم نوين را با در نظر گرفتن گرایش هاي ویژة امروزی رسانه‌ها ثبت‌ كرده ‌است. این کتاب راه‌حل‌های ساده‌ای را برای مشکلات آموزشی طراحی بصری پیشنهاد كرده ‌است. ویژگی جالب‌توجه کتاب سلسلۀ تمرینات طبقه‌بندی‌‌شده‌ای ‌است که در آنها تفکر مفهومی، همیشه در بافتی از کاربرد عملی نمودار‌ شده‌ است. مقایسة موقعیت‌های ایدئال با آنچه که در این کتاب ارائه ‌شده وسوسه‌انگیز خواهد ‌بود و با این مقایسه می‌توان گفت «هیچ موضوع اصلی‌ای در هنر وجود ‌ندارد». در واقع، دیگر هیچ توافقی دربارة خود هنر وجود ندارد و در زیر این شرح و تفصیل ما باید به ابتدا برگردیم، تا توجه خود را به نقطه‌ها، دایره‌ها، خطوط و … معطوف کنیم. اهميت به‌دست ‌آوردن این مهارت‌ها برای شما زمانی که مدرسه را ترک‌ کنید و صاحب شغلی شوید، به شیوه‌ای ظاهری آشکار خواهد ‌شد، اما معنای واقعی همة اینها را خودتان باید کشف‌کنید؛ زیرا هیچ‌کس نمی‌تواند آن را به شما بگوید. اما این موضوع می‌تواند کاملاً خارج از هدف مورد‌نظر باشد، چرا که آنچه نویسنده می‌گوید، اندکی متفاوت است. او، هم در کلمات و هم در طراحی هایش، می‌گوید زندگی مدرن بسيار جزء‌‌جزء است و این شرایط در تحصیلات بازتاب می‌يابد. اما او به‌جای دلسوزی‌ برای این حقایق، آنها را می‌پذیرد و بدین‌گونه به این نظریه رسیده ‌است که «تغییری بنیادی در ساختار هنر کاربردی» وجود داشته ‌است و تغییرات بیشتری در حال روی دادن است.

تسلی بخشی های فلسفه (ققنوس)

کتاب تسلی بخشی های فلسفه شامل شش بخش است که هر بخش در مورد یک فیلسوف و یک راه حل در مواجهه با مشکلی در زندگی است.
  • شش بخش کتاب شامل موارد زیر است:
  • تسلی بخشی در مواجهه با عدم محبوبیت – سقراط
  • تسلی بخشی در مواجهه با کم پولی – اپیکور
  • تسلی بخشی در مواجهه با ناکامی – سنکا
  • تسلی بخشی در مواجهه با ناتوانی و نابسندگی – مونتنی
  • تسلی بخشی قلب شکسته – شوپنهاور
  • تسلی بخشی در مواجهه با سختی ها – نیچه
صفحه1 از6

عمومی و رمان