نتایج 1 تا 9 از کل 9 نتیجه

مقدمه ای بر اصول تولید بهینه فرآورده های سلول، بافت و ژن درمانی

درباره کتاب مقدمه‌ای بر اصول تولید بهینه فرآورده‌های سلول، بافت و ژن‌درمانی: از مجموعه کتاب‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

از سال 1981 با کشف سلولهای بنیادی رویانی (جنینی) موشی و به دنبال آن اهدای جایزه ی نوبل پزشکی به دانشمندان این حوزه تاکنون شاهد پیشرفت چشمگیری در تحقیقات سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی بوده.ایم حرکت در پیوستار تولید تا کاربرد این علم موجب شده کارآزمایی های بالینی متعددی انجام و شرکتهای دانش بنیان فراوانی در سطح جهانی شکل بگیرند. سلولهای بنیادی به دلیل قابلیت منحصر به فرد خود در خودنوزایی توان تقسیم با حفظ پتانسیل تکوینی و تمایز به انواع سلولها نه تنها میتوانند در شناخت ما از تکوین جنین بافت و اندامهای بدن انسان و عملکرد ژنها موثر باشند بلکه در توسعه ی داروسازی پزشکی بازساختی و حتی پزشکی آینده نیز بسیار حایز اهمیت هستند بر این مبنا مجموعه کتابهای سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در قالب چندین جلد نگارش شده است. این مجموعه منبع ویژه و ارزشمندی برای پژوهشگران پزشکان و دانشجویانی خواهد بود که مشتاق افزایش دانسته های خود و آگاهی از پیشرفتهای علمی در این حوزه هستند.

زیست شناسی سلولی مولکولی و مهندسی ژنتیک

کتاب زیست شناسی سلولی مولکولی و مهندسی ژنتیک اثر دکتر مجید مهدوی (عضو هیات علمی دانشگاه تهران) و دکتر سید محمد امین موسوی (عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فن آوری تهران) تاکنون چندین بار تجدید چاپ شده و اکنون ویرایش چهارم این اثر کاربردی، در خانه زیست شناسی-انتشارات کنام به چاپ رسیده است.

بیوشیمی از لنینجر تا استرایر جلداول، بیوشیمی ساختار

فهرست عناوین کتاب بیوشیمی از لنینجر تا استرایر جلد اول:

فصل1 بیومولکول­ها/ فصل2 آب / فصل 3 آمینواسیدها، پپتیدها و پروتئین‌ها/ فصل 4 آنزيم‌ها / فصل 5 ويتامين‌ها / فصل 6 كربوهيدرات‌ها /فصل 7 ليپيدها / فصل 8 نوكلئوتيدها 

بیوشیمی از لنینجر تا استرایر جلد دوم، بیوشیمی متابولیسم و هورمون

فهرست جلددوم بیوشیمی از لنینجر تا استرایر:

فصل1- بیوانرژتیک فصل2- متابولیسم قندها -فصل3:متابولیسم لیپیدها. فصل4:اکسیداتیو- فصل5: متابولیسم امینو اسید. فصل 6: متابولیسم نوکلئوتیدها. فصل 7: هورمون ها و..

از روان تا بیان

از روان تا بیان (ذهن، ارتباط موثر، گفتار)

هیچ تلاشی بی نتیجه نیست

احتمالا بارها و بارها این  جمله رو شنیدین، اما آیا تا بحال فکر کردین که این جمله توسط چه افرادی بیان میشه؟ یادتون باشه انسان، بدون قدرت تحلیل شبیه میرزا قاسمی بدون بادمجونه، شبیه سینما بدون فیلم، کتاب بدون نوشته، استخر بدون آب، جنگل بی درخت و پیکر بدون مغز. همین قدر خالی و ناکارآمد.

من معتقدم هر کتابی ارزش یک بار خوندن رو نداره .کتاب باید چراغی در ذهن روشن کنه و تغییری رو ایجاد. همین طور باید در انتخاب دست کم یک تصمیم درست کمکمون  کنه. بدون شک از روان تا بیان تغییر شگرفی در تفکر ، زاویه دید و ارتباطات شما ایجاد میکنه

که پیشنهاد میکنم برای سنجش این ادعا، همین الان حدود یک دقیقه وقت بزارین و صفحه 31 رو بخونین . درمرحله بعد اگه شما هم به ادعای من صحه گذاشتین، کتاب رو با خودتون به خونه ببرین و در کنار بهره بردن از این راهنمای جامع و کامل به خوبی ازش مراقبت کنین.

نشر کنام

انتشارات کنام خانه زیست شناسی