تولید کننده:
ناشر
نتایج 91 تا 120 از کل 1211 نتیجه

ژنتیک از دیدگاه حل مساله

 کتاب ژنتیک از دیدگاه حل مساله نوشته ساسان امینی است. که در انتشارات اندیشه سرا به چاپ رسیده است.

این کتاب 276 صفحه  ای که از سال 1382 تا کنون سی و دو بار تجدید چاپ شده است.

این کتاب از منابع المپیاد زیست شناسی می باشد و در 8 مبحث اصلی زیر، ژنتیک را مورد بررسی قرار میدهد؛

فصل 1: مقدمه ای بر احتمالات

فصل 2: تقسیم سلولی

فصل 3: مندلیسم

فصل 4:تعمیم مندلیسم

فصل 5: جنسیت

فصل 6: تغییرات کروموزومی

فصل 7: استثنائاتی بر مندلیسم

فصل 8: ژنتیک جمعیت

چگونه مسایل شیمی را حل کنیم (فاطمی)

سال ها پيش انتشارات فاطمي ترجمه ويراست هفتم كتاب “چگونه مسائل شيمي را حل كنيم“ را منتشر كرد كه با استقبال چشمگير علاقه مندان مواجه شد. كتابي كه هم اكنون پيش روي شماست جديدترين ويرايش اين كتاب است كه به تازگي منتشر شده است. در ويراست هشتم اين كتاب روش‌هايي ارائه شده‌اند تا دانش‌آموزان در حل مسائل مهارت بيشتري پيدا كنند. در اين ويراست‏ ضرايب تبديل و روش حذف واحدها و رسيدن به واحد مناسب با جزئيات مطرح شده است. در مورد ساختارهاي لوييس هيبريد شدن و مدل VSEPR روش جديدي براي پيش بيني ساختار هندسي مولكولي ارائه شده است. بحث‌هاي مربوط به ترموديناميك و خنثي شدن و تيتر كردن و استفاده از پتانسيل‌هاي كاهش شرح و بسط داده شده و تعديل شده و روزآمد شده است. مطالعه اين كتاب را به دانش آموزان دوره متوسطه و داورطلبان شركت در المپياد شيمي و دانشجويان سال‌هاي اول رشته شيمي توصيه مي‌كنيم.

فصل۱: چگونه مسئله حل کنیم
فصل۲: واحدهای اندازه گیری
فصل۳: وزن اتمی، مقدار و مول
فصل۴: روابط جرم-مقدار در فرمول های شیمیایی
فصل۵: روابط مولی در واکنش های شیمیایی(I. استوکیومتری)
فصل۶: روابط مولی در واکنش های شیمیایی(II. مخلوط ها)
فصل۷: قوانین گازها
فصل۸: گرماشیمی
فصل۹: نظریه کوانتومی و ساختار اتم ها
فصل۱۰: ساختار مولکول ها
فصل۱۱: غلظت محلول ها
فصل۱۲: خواص محلول ها
فصل۱۳: سینتیک
فصل۱۴: تعادل شیمیایی و ثابت های تعادل
فصل۱۵:تعادل اسید و باز I
فصل۱۶: اسیدها و بازها II
فصل۱۷: حاصل ضربهای انحلال پذیری و یون های کمپلکس
فصل۱۸: ترمودینامیک
فصل۱۹: فرایندهای اکسایش-کاهش
پیوست
پاسخ مسائل

چه فکر خوبی (فاطمی)

آن روز اصلاً مثل همیشه نبود!

پرنده ها خوشحال نبودند، آسمان قشنگ نبود

و مهم تر از همه این که کوکی هم اصلاً خوشحال نبود.

او فقط به یک چیز فکر می کرد،

من اصلاً از این گوش ها خوشم نمی آید.

چندشکلی های تک نوکلئوتیدی در ژنوم (فردوسی)

مطالعه چندشکلی‌های تک‌نوکلئوتیدی (که اصطلاحاًSingle Nucleotide Polymorphism  (SNP) یا Snip خوانده می‌شوند) از مباحث جالب در حوزه ژنتیک مولکولی است. چندشکلی‌های تک‌نوکلئوتیدی رایج‌ترین و گسترده‌ترین حالت تنوع ژنتیکی در انسان و پستانداران‌اند که بیش از 90 درصد تنوع ژنتیکی را پوشش می‌دهند؛ لذا، مطالعه آنها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. حدود 10 تا 12 میلیون SNP در ژنوم انسان وجود دارد که از میان آن‌ها، 50 تا 250 هزار دارای تاثیر بیولوژیک هستند. فراوانی و پراکندگی این گونه چندشکلی‌ها در ژنوم، به کارایی بالای آن‌ها در تمام سطوح منجر شده است. با توجه به اهمیت SNP ها، مطالعه و بررسی بیشتر آن‌ها یکی از وظایف مرکزهای تحقیقاتی و تشخیصی است. اینجانب همراه با همکاران خود در چند سال اخیر تجربه‌های ارزشمندی در مباحث گوناگون مرتبط با SNP ها در دانشگاه فردوسی مشهد به‌دست آوردیم که بسیاری از آن نتایج را به‌صورت پایان‌نامه و برخی را نیز به‌صورت مقاله در نشریات معتبر علمی منتشر نمودیم. با توجه به تجربه‌های ارزشمندی که در این زمینه به‌دست آورده‌ایم بر آن شدیم که در جهت گسترش دانسته‌هایمان درخصوص ژنتیک مولکولی SNP ها، مجموعه حاضر را تالیف و در اختیار محققان این حوزه قرار دهیم.

 

چای نعنا

سفرنامه ای است از منصور ضابطیان یکی از نام آشنایان حوزه ی مطبوعات و رادیو تلویزیون که تا بحال چندین جایزه مطبوعاتی و تلویزیونی را برای آثارش از آنِ خود کرده است. ضابطیان در این سفرنامه که مربوط به کشور آفریقایی مراکش می‌شود تجربیات شخصی حاصل از سفر بیست روزه خود به بخش های شمالی و مرکزی این کشور در بهار 1396 را بیشتر از دیدگاه اجتماعی و فرهنگی منتقل نموده است و مخاطب را با خود در این سفر همراه می سازد. کتاب حاوی مطالب و عکس های بی نظیری از این کشور کمتر شناخته شده برای ایرانیان است. انتشارات مثلث این اثر را در 168 صفحه منتشر نموده است.

گزیده ای از کتاب:

کازابلانکا یک عبارت اسپانیایی است متشکل از casa و blanca، به معنی خانه های سفید. امروزه این اسم از پس عبور از اتفاقات مختلف تاریخی، دیگر جا افتاده، اما بد نیست بدانید اسم اصلی شهر که هنوز هم بعضی از قدیمی ترها آن را به کار می برند دارالبیضاء است. عبارتی دقیقا به همان معنی در زبان عربی. حالا تصور کنید در ماه پایانی سال دوستانت بپرسند تعطیلات عید کجا می روی و آدم به جای آنکه بگوید کازابلانکا، بگوید می روم دارالبیضاء اینجاست که فریادهای ذوق زدگی به پوزخند یا تمسخر تبدیل می شود و همه فکر می کنند یا داری شوخی می کنی یا عقلت را از دست داده ای! دیوارهای شهر لحظه به لحظه نام شهر را یادآوری می کنند. ساختمان های سفیدرنگی که مهم ترین ویژگی کازابلانکا هستند.

پیدایش الکتریسیته – ۱۸۰۰ تا ۱۹۰۰ میلادی (فاطمی)

مجموعه داستان‌های شگفت‌انگیز علم دریچه‌ای است به ماجراهای خواندنی در تاریخ علم و فناوری.در این مجموعه با دوره‌های گوناگون پیشرفت علم و فناوری، دانشمندان بزرگ هر دوره و دستاوردها و ابزارهایی که زندگی ما را تغییر داده‌اند، آشنا میشویم.جدول‌ها و کادرهای حاشیه‌ای کتاب، نقاط عطف تاریخ علم و فناوری را برجسته میکنند. هر کتاب دربردارندهی مجموعه‌ای زیبا و متنوع از تصاویر و عکس‌های مربوط به علم و فناوری است.

پله‌ پله‌ تا اوج (ققنوس)

گ‌ زیگلار که‌ غول‌ انگیزش‌ در امریکاست‌، یکی‌ از مولفان‌ عصر حاضر است‌ که‌ کتاب‌هایش‌ جزو پرفروش‌ترین‌ کتاب‌هاست‌. روش‌ زیگلار برای‌ دستیابی‌ به‌ موفقیت‌ بر ستون‌های‌ شرافت‌، قابلیت‌، ایمان‌، وفاداری‌ و صداقت‌ استوار شده‌ است‌. این‌ کتاب‌ با این‌ امید، اعتقاد و اطمینان‌ نوشته‌ شده‌ که‌ اگر روزانه‌ دقایقی‌ را با افکار مثبت‌ بگذرانیم‌، سر حالی‌ لازم‌ را برای‌ کسب‌ موفقیت‌ به‌ دست‌ خواهیم‌ آورد.

پسری که قبلا بودم! (نشر پرتقال)

ایتِن در حین بازی به دوستش کِیسی می‌گوید اگر جرئت دارد از درخت برود بالا! و کِیسی که از درخت بالا می‌رود، از همان بلندی پایین می­افتد و اکنون در یک مرکز نگهداری با کمک دستگاه­ها زنده است. ایتِن بعد از این اتفاق خودش را مقصر می­داند. او تا حالا سه بار تلاش کرده از خانه فرار کند تا به مرکز نگهداری برود و کیسی را ببیند. آن­ها از زمان تولد در کنار هم بوده­اند و خاطرات بسیاری باهم دارند. حالا از دست دادن کیسی و همچنین احساس گناه در این حادثه، فراتر از تحمل ایتِن است. برای همین خانواده‌ی ایتِن او را به شهر پدربزرگش می‌برند تا او زندگی جدیدی را آغاز کند.

پس از تو (آموت)

لوسیا کلارک دختر پرستاری که در دنیای بزرگتری گشوده شده است میرود تا زندگی را از سر بگیرد و آهنگی دیگر از بودن خویش بنوازد لوسیا که اینک تحول عظیمی در او رخ داده است با تجربه ی جدیدی رو به رو میشود و شرایط به گونه ای رقم میخورد که یک بار دیگر در آزمون زندگی شرکت میکند و بر سر دوراهی می ایستد در نهایت مجبور میشود انتخابش را بکند و این شاید بزرگترین تصمیم زندگی اش باشد که...

جوجومویز روزنامه نگار و نویسنده ی انگلیسی متولد 1969 فارغ التحصیل دانشگاه لندن ویکی از معدود نویسندگانی است که دو بار موفق شد جایزه داستان بلند رمانتیک سال را از انجمن رمان نویسان رمانتیک دریافت کند وی که خود حدود ده سال برای روزنامه ایندیپندنت مقاله نوشته سال هاست که فقط به نوشتن رمان میپردازد. رمان من پیش از تو به قلم جوجومویز در صدر پر فروش های نیویورک تایمز قرار دارد و اقتباس سینمایی آن با نقش آفرینی دو بازیگر سرشناس انگلیسی امیلیا کلارک و سام کلافین ساخته شده است.

پرندگان از سر تا دم (فاطمی)

پنجه‌های آبی روشن؟

پاهای دراز صورتی‌رنگ؟

منقار نرم و قابل‌انعطاف؟

در این کتاب ۸ تصویر رنگی از پرندگان از نزدیک نشان داده شده است. حدس بزن هریک از این تصویرها مربوط به کدام پرنده است. بعد از این که تصویر را دیدی، کتاب را ورق بزن تا هم جواب را بفهمی و هم چیزهای بامزه درباره‌ی پرندگان یاد بگیری. در دو صفحه‌ی آخر، تصویر چند پرنده‌ی دیگر را نیز می‌بینی.

بچه هایی که به پرندگان علاقه‌مندند و دوست دارند در آینده پرنده‌شناس شوند، می‌توانند به کمک این کتاب که تصویرهایی جالب و متنی سرگرم‌کننده دارد، بارها و بارها از سر تا دم پرندگان را به دقت ببینید.

پایان تنهایی (ققنوس)


پایان تنهایی رمانی است خانوادگی و در عین حال داستانی است دربارهٔ عشق ودوست داشتن. راوی داستان با مرور خاطرات و وقایعی که زندگی او و خانواده‌اش را تحت تأثیر قرار داده روایتی پرکشش، تکاندهنده و تأثیرگذار خلق میکند. قدرت بیان و نگاه انسانی نویسنده به قضایا، در عین داشتن زبانی ساده و قابل فهم برای همه، و خلق شخصیت‌های به یادماندنی از ویژگی‌های درخور توجه اوست.
این کتاب جزو آثار تقدیرشده و پرمخاطب ادبیات آلمان بوده و نظر منتقدان و اهل ادب را به خود جلب کرده است.
سه هفته، بی وقفه، در فهرست ده کتاب پرفروش‌ آلمان

 

ویروس شناسی پزشکی مورای 2016 (اندیشه رفیع)

فهرست کتاب:
__فصل36:طبقه بندی، ساختمان و تکثیر ویروسی
__فصل37:مکانیسم های پاتوژنز ویروسی
__فصل38:نقش ویروس ها در بیماری
__فصل39:تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی
__فصل40:عوامل ضد ویروسی و کنترل عفونت
__فصل41:پاپیلوما ویروس ها و پولیوماویروس ها
__فصل42:آدنو ویروس ها
__فصل43:هرپس ویروس های انسانی
__فصل44:پاکس ویروس ها
__فصل45:پاروویروس ها
__فصل46:پیکورناویروس ها
__فصل47:کوروناویروس ها و نوروویروس ها
__فصل48:پارامیکسوویروس ها
__فصل49:ارتومیکسوویروس ها
__فصل50:رابدوویروس ها، فیلوویروس ها و برونوویروس ها
__فصل51:رئوویروس ها
__فصل52:توگاویروس ها و فلاوی ویروس ها
__فصل53:بونیاویریده و آرناویریده
__فصل54:رتروویروس ها
__فصل55:ویروس های هپاتیت
__فصل56:بیماری های پریون