ین کتاب شامل 7 بخش است
کتاب موجود اثر ترجمه شده کتاب بیوشیمی استرایر 2019 است.این کتاب به خوبی توانسته، مفاهیم بنیادین بیوشیمی و بیولوژی مولکولی را به بیان کند. مترجمین علاوه بر ترجمه بیوشیمی استرایر، کتب مشهور دیگری از جمله بیوشیمی لنینجر، بیوشیمی هارپر و بیوشیمی بالینی هنری-دیویدسون را نیز ترجمه کرده اند و اذعان دارند که مباحث آنزیم، پروتئین و بیولوژی مولکولی از این کتاب مفهومی تر و جذاب تر است.این کتاب برای محققان که در حوزه های بیوتکنولوژی پزشکی و کشاورزی،میکروب شناسی،ایمنی شناسی،آسیب شناسی،ژنتیک،تغذیه،فارماکولوژی و مهندسی بافت کار می کنند مفید است. کتاب بیوشیمی استرایر در آزمون های ورودی دوره های دکتری و کارشناسی ارشد در بسیاری از کشور ها به عنوان کتاب مرجع معرفی شده .این کتاب در سال 1400 توسط انتشارات اندیشه رفیع منتشر شده است و دارای قطع وزیری و جلد شومیز می باش.
این کتاب دارای 720 صفحه است و فهرست آن شامل فصول زیر می باشد:
فصل 18: فسفریله شدن اکسایشی
فصل 19: واکنش های نوی فتوسنتز
فصل 20: چرخه کالوین و مسیر پنتوز فسفات
فصل 21: متابولیسم گلیکوژن
فصل 22: متابولیسم اسید چرب
فصل 23: بازیافت پروتئین و کاتابولیسم اسید های آمینه
فصل 24: بیوسنتز اسید های آمینه
فصل 25: بیوسنتز نوکلئوتید
فصل 26: بیوسنتز لیپید های غشایی و استروئید ها
فصل 27: یکپارچگی متابولیسمی
فصل 28: توسعه دارو
فصل 29: همانند سازی،ترمیم و نوترکیبیDNA
فصل 30: سنتز و پیرایشRNA
فصل 31: سنتز پروتئین
فصل 32: کنترل بیان ژن در پروکاریوت ها
فصل 33: کنترل بیان ژن در یوکاریوت ها
واژه یاب
کتاب موجود اثر ترجمه شده کتاب بیوشیمی استرایر 2019 است.این کتاب به خوبی توانسته، مفاهیم بنیادین بیوشیمی و بیولوژی مولکولی را به بیان کند. مترجمین علاوه بر ترجمه بیوشیمی استرایر، کتب مشهور دیگری از جمله بیوشیمی لنینجر، بیوشیمی هارپر و بیوشیمی بالینی هنری-دیویدسون را نیز ترجمه کرده اند و اذعان دارند که مباحث آنزیم، پروتئین و بیولوژی مولکولی از این کتاب مفهومی تر و جذاب تر است.این کتاب برای محققان که در حوزه های بیوتکنولوژی پزشکی و کشاورزی،میکروب شناسی،ایمنی شناسی،آسیب شناسی،ژنتیک،تغذیه،فارماکولوژی و مهندسی بافت کار می کنند مفید است. کتاب بیوشیمی استرایر در آزمون های ورودی دوره های دکتری و کارشناسی ارشد در بسیاری از کشور ها به عنوان کتاب مرجع معرفی شده .این کتاب در سال 1400 توسط انتشارات اندیشه رفیع منتشر شده است و دارای قطع وزیری و جلد شومیز می باش
این کتاب دارای772 صفحه می باشد و فهرست آن دارای فصول زیر است:
فصل 1: بیوشیمی: علم در حال پیشرفت
فصل 2: ترکیب و ساختار پروتئین
فصل 3: بررسی پروتئین ها و پروتئوم ها
فصل 4: DNA,RNA و جریان اطلاعات ژنتیکی
فصل 5: بررسی ژن ها و ژنوم
فصل 6: بررسی تکامل و بیوانفورماتیک
فصل 7: هموگلوبین: تصویری از عملکرد یک پروتئین
فصل 8: آنزیم ها:مفاهیم بنیادی و کینتیک
فصل 9: راهکار های کاتالیتیک
فصل 10: استراتژی های تنظیمی
فصل 11: کربوهیدرات ها
فصل 12: لیپید ها و غشا های سلول
فصل 13: کانال ها و پمپ های غشایی
فصل 14: مسیر های انتقال پیام
فصل 15: متابولیسم: مفاهیم بنیادی و طراحی
فصل 16: گلیکولیز و گلوکونئوژنز
فصل 17: چرخه اسید سیتریک
فهرست عناوین کتاب بیوشیمی از لنینجر تا استرایر جلد اول:
فصل1 بیومولکولها/ فصل2 آب / فصل 3 آمینواسیدها، پپتیدها و پروتئینها/ فصل 4 آنزيمها / فصل 5 ويتامينها / فصل 6 كربوهيدراتها /فصل 7 ليپيدها / فصل 8 نوكلئوتيدها
فهرست جلددوم بیوشیمی از لنینجر تا استرایر:
فصل1- بیوانرژتیک فصل2- متابولیسم قندها -فصل3:متابولیسم لیپیدها. فصل4:اکسیداتیو- فصل5: متابولیسم امینو اسید. فصل 6: متابولیسم نوکلئوتیدها. فصل 7: هورمون ها و..
فهرست مطالب:
فصل 1: آغاز بيوانفورماتيك
فصل 2: چگونه اغلب افراد از بيوانفورماتيك استفاده ميكنند
فصل 3: يك راهنماي حياتي براي بيوانفورماتيك
فصل 4: استفاده از پايگاههاي اطلاعاتي ويژه تواليهاي پروتئيني
فصل 5: كار كردن با تواليهاي DNA /فصل 6: كار كردن با تواليهاي پروتئيني
فصل 7: حرفهاي شدن در بررسي توالي
فصل 8: مقايسه دو توالي
فصل 9: ايجاد يك انطباق توالي چندتايي
فصل 10: ويرايش و انتشار انطباقها
فصل 11: متخصصشدن: تكنيكهاي پيشرفته بيوانفورماتيك
فصل 12: كار با RNA
فصل 13: ايجاد درختهاي تكامل ژنتيكي
فصل 14: بخش دهتاييها
فصل 15: تعدادي منابع بيوانفورماتيكي مفيد
کتاب حاضر داستانی است که با زبانی ساده و روان برای گروههای سنی (د) و (ه) نگاشته شده است. نویسنده داستان را با پرداخت مناسب شخصیتها و توصیف عمیقترین احساسات و افکار آنها و همچنین با بیان دقیق جزئیات صحنهها نگاشته تا خواننده را از ابتدا تا انتهای کتاب با خود همراه سازد. در داستان میخوانیم: «آنها از اول بچههای راهآهن نبودند. تصور نمیکنم که تا آن موقع به راهآهن هیچ فکری هم کرده بودند، جز اینکه آن را وسیلهای برای رسیدن به «ماکسیلین» و «کوک»، پانتومیم، باغوحش و مادام «تسو» بدانند. آنها فقط بچههایی عادی بودند که با پدر و مادرشان در یک خانه ییلاقی معمولی با نمای آجر قرمز زندگی میکردند».
ما در عصر بومشناسی بسر میبریم و به عنوان یک شهروند موظفیم اطلاعاتی درباره این موضوع داشته باشیم. در سی سال اخیر تحول بزرگی در نحوه نگرش ما نسبت به رابطه انسان با زیستبوم خود پدید آمده است که نتیجه آن شدت بخشیدن به مطالعات علمی در زمینه محیطزیست و جنبشهای زیستمحیطی بوده است. به همان اندازه که دانستن فیزیک برای یک مهندس ضروری است، داشتن اطلاعات از بومشناسی برای کسی که میخواهد مشکلات پیش روی بشر، در راه حفاظت از محیط زیست را بررسی کند، الزامی است.
در کتاب بومشناسی؛ مطالعهی تجربی توزیع و فراوانی نوشته چارلز جی. کربز که به عنوان منبع درسی دانشجویان در دنیا و پرفروشترین کتاب بومشناسی شناختهشده است، نویسنده بومشناسی را مجموعهای از مسائلی که دانشجو باید به شیوهای انتقادی با آنها برخورد کند معرفی نموده است و با تأکید بر نقش آزمایش در سنجش اعتبار نظریههای اکولوژیکی، بسیاری از مسائل توزیع و فراوانی را که امروزه محل مناقشه است به بحث گذاشته است. نویسنده در هر فصل کتاب سئوالی را درباره مکانیزم عمل جمعیتها و اجتماعات در طبیعت مطرح کرده و سپس اطلاعات کافی برای آنکه خواننده خود به فکر واداشته شده و نتیجهگیری نمایند در اختیار آنان قرار میدهد. در انتهای هر بخش همچنین سئوالاتی را که برخی هنوز بیپاسخ ماندهاند، آورده است، سئوالاتی که میتواند به عنوان موضوع بحث در کلاس درس مطرح شوند. به اعتقاد کربز پیآمدهای عملی تفکر اکولوژیکی باید سئوال اساسی محققین این رشته باشد.
در ویرایش جدید فصلهایی نیز به پویایی جمعیتها، زندگی انگلی و فشارهای بشر بر سلامتی اکوسیستم اختصاص یافته است. نویسنده در هر فصل به ذکر سابقه تاریخی تحقیقات اکولوژیکی به همراه عکسهایی از اکولوژیستهای مشهور پرداخته است، به اعتقاد وی علم به طور کلی یک فعالیت انسانی است و دانشمندانی که به مسائل اکولوژیکی پرداختهاند به ویژه شخصیتهای جالب توجه و شایسته شناخت بیشتر هستند. کربز بسیاری از فصلهای کتاب، به ویژه فصول مربوط به زیستشناسی بقا، سازمان اجتماعی و محصول اولیه، تقویت همبستگی تکاملی و بومشناسی کارکردی را مورد بازنگری و تجدیدنظر قرار داده است. زیستشناسی بقا، تمرکز بر مسائل عملیای است که نیازمند توضیحی بومشناختی بوده و عمده رشد دانش بومشناسی از همین زاویه صورت میگیرد. نویسنده به اکولوژیستها توصیه میکند یک گام به عقب رفته و از منظری انقلابی! به سیستمهای اکولوژیکی نگاه کنند و معتقد است دانشجویان تکامل نیز تنها با دانستن چگونگی عملکرد سیستمهای اکولوژیکی قادر به درک صحیح انتخاب طبیعی خواهند بود. کربز در مقدمه خود بر ویرایش جدید کتاب میگوید: "اگر پیامی در این کتاب نهفته باشد یک پیام ساده است و آن اینکه پیشرفت در حل مسائل بومشناختی هنگامی پیش میآید که از روشهای تجربی استفاده شود. عادت به طرح این پرسش که با "کدام آزمایش میتوان به این پرسش جواب داد؟" در حکم اساسیترین وجه روش علمی است که دانشجویان بایستی آن را در خود بپرورند. هرجا که در مورد یک مساله بحث و جدل باشد طرح این پرسش ما را به کانون آن مسئله خواهد برد."
کتاب بوم شناسی نوشته محمد کرام الدینی است. که در انتشارات فاطمی به چاپ رسیده است.
این کتاب177 صفحه ای که تا سال1399 سومین بار تجدید چاپ شده است.
این کتاب از منابع المپیاد زیست شناسی می باشد و در 5 مبحث اصلی زیر، بوم شناسی را مورد بررسی قرار میدهد؛
فصل 1: بوم شناسی چیست؟
فصل 2: بوم شناسی اجتماع
فصل 3: اکو سیستم و دخالت آدمی
فصل 4: بیوسفر
فصل 5: زیست شناسی حفاظت
در پایان کتاب واژه نامه برای مخاطبان کتاب آورده شده است
عنوان کتاب: بهترین داستانهای کوتاه
نویسنده: آنتون پاولوویچ چخوف
مترجم: احمد گلشیری
ناشر: انتشارات نگاه
نوبت چاپ: هشتم 1390
قیمت: 195000 ریال
قطع: رقعی
تعداد صفحات: 584
سگ، پادشاه می شود و دستورهای عجیبی صادر می کند.او همه ی حیوانات را مجبور می کند تا واق واق کنند و استخوان بخورند.بعد از مدتی کلاغ و گربه و شیر وخرس وگنجشک و…تصمیم می گیرند پادشاه را عوض کنند. به نظر شما حیوانی مثل الاغ برای پادشاهی مناسب است یا حیوانی مثل تنبل. شما حق رای دارید. بیایید توی داستان. یک پایان هم شما بنویسید.
اگر یک پسربچه ی واقعی دم در بیاورد چه اتفاقی می افتد؟ او متوجه می شود که یک جادوگر او را طلسم کرده است. معلوم است که او بیکار نمی نشیند. بالاخره همه چیز برعکس می شود؛او صاحب طلسم جادویی می شود. می تواند از همکلاسی هایش که او را مسخره کرده اند انتقام بگیرد و یا کارهای دیگری انجام دهد. شما باید کمک اش کنید. بیایید توی داستان. یک پایان هم شما بنویسید.
ما انتظار داریم شما در پایان این کتاب، با ابزارها و ملزومات ورود به دنیای برنامهنویسی حرفهای آشنایی اولیه پیدا کنید؛ همانطورکه میدانید آشنایی اولیه با یک ابزار با مهارت استفاده از آن، کاملاً متفاوت است . برای کسب مهارت استفاده از یک ابزار لازم است مدتها به تمرین و کار با آن بپردازید. در میان رشتههای ورزشی، برنامهنویسی، بسیار شبیه ورزش شنا است. اگر شما بهترین کتابها و مربیان شنا را در اختیار داشته باشید، شناگر نخواهید شد مگر اینکه بهطور عملی ساعتهای زیادی را در استخر به تمرین فنون شنا بپردازید؛ بنابراین برای برنامهنویس شدن، داشتن کتاب و معلم خوب کافی نیست، شاید بیشتر از آن نیاز به تمرین و نوشتن برنامههای اجرا شده پای رایانه دارید. باور کنید گرفتن اجرای موفق از یک برنامه که همه زحماتش را خودتان کشیدهاید از شیرینترین و لذتبخشترین لذتهای این دنیا است؛ از طرف دیگر نوشتن برنامه روی کاغذ بدون اجرای آن پای رایانه، مانند زنبور بی عسل هیچ خاصیتی ندارد! پس حتماً همه برنامههایتان را اجرا کنید.
فراگیری مطالب این کتاب بهویژه سه فصل اول آن به دانشآموزانی که علاقهمند ورود به دنیای مهیج بازیسازی و ساخت برنامههای کاربردی هستند توصیه میشود. این سه فصل به شما یاد میدهد که ابزارها و کتابخانههای نرمافزاری خوبی ایجاد و یا گردآوری کنید. این امر در آینده نزدیک باعث خواهد شد تا هنگامی که ایدهای به ذهنتان میرسد یا تصمیم به تولید برنامه یا ابزار نرمافزاری میگیرید، با سرعت بیشتری از سایرین بتوانید محصول خود را تولید کنید. پارسال گفتیم پایتون، یک زبان متن باز (open source) است و وجود کتابخانههای رایگان زیاد از مزایای آن است. اگر مایل باشید در حوزۀ خاصی برنامهنویسی کنید و نیازمند دستورات و توابع و محاسبات آن حوزه باشید، کافی است در اینترنت جستجو کنید تا کتابخانهای رایگان که دستورات، توابع و فرمولهای مورد نیاز شما را تولید و گردآوری کرده بیابید. این مژده را به شما میدهیم که امسال شما قادر خواهید بود تا کتابخانههای تولیدی خودتان را در وبلاگ یا سایت خودتان منتشر کنید تا با نام خودتان مورد استفادۀ دیگران قرار گیرد.
فصل انتهایی این کتاب راهنمای خوبی برای آن دسته از دانشآموزانی است که علاقهمند ورود به شاخه جذاب برنامه نویسی الگوریتمی و کسب مهارت حل مسائل پیچیده با رایانه هستند. مطالعه دقیق و کسب مهارت در مطالب این فصل از طریق حل تمرینها و شبه پروژههای کل کتاب، میتواند کمک و راهنمای خوبی برای علاقهمندان به شرکت در مسابقات برنامه نویسی و المپیاد رایانه باشد و مهمتر اینکه آشنایی با الگوریتمهای پایه در کنار حل مسائل و نوشتن برنامههای متعدد، نگرش منطقی شما را به شکل صحیحی رشد خواهد داد.