المپیادهای کامپیوتر ایران جلد دوم (فاطمی)

این کتاب در ۳ بخش تنظیم شده است. بخش اول شامل مسائل مطرح شده در مرحله اول المپیادهای کامپیوتر در سال های گذشته است. این مسائل در ۱۲ فصل و عنوان متمایز طبقه بندی شده است. بخش دوم شامل راهنمایی های مجاز درباره حل مسائل است. در بخش سم پاسخ مسائل به صورت مبسوط و با ذکر جزئیات آمده است.

المپیادهای کامپیوتر ایران جلد اول (فاطمی)

این کتاب در ۳ بخش تنظیم شده است. بخش اول شامل مسائل مطرح شده در مرحله اول المپیادهای کامپیوتر در سال های گذشته است. این مسائل در ۱۲ فصل و عنوان متمایز طبقه بندی شده است. بخش دوم شامل راهنمایی های مجاز درباره حل مسائل است. در بخش سم پاسخ مسائل به صورت مبسوط و با ذکر جزئیات آمده است.

الفبای اکولوژی

 اکولوژی یکی از منابع آموزشی المپیاد زیست‌شناسی است که از سری کتاب‌های الفبا برای آشنایی با مفاهیم و رویکرد حل مسئله‌ای در این المپیاد به چاپ رسیده است.
اکولوژی (بوم‌شناسی)، دانشی است که به مطالعه‌ی ساز و کارهای سیستم‌های زنده در ابعاد جمعیت‌‌ها، جوامع، بیوم‌ها و زیست‌کره می‌پردازد. به منظور درک چنین ساز و کارهایی، بررسی قواعد و روابط حاکم میان جانداران مختلف با هم و با محیط پیرامون آنها حائز اهمیت بسیار است. گستره‌ی مطالعاتی وسیع اکولوژی و کاربردهای بسیار آن در جلوگیری از از بین رفتن اکوسیستم‌ها و زیستگاه‌های طبیعی کره‌ی زمین، مطالعه‌ی اکولوژی و آشنایی با اصول آن را برای زیست‌شناسان امروزی به یک الزام تبدیل نموده است. افزون بر این، با توجه به این که مبحث اکولوژی همواره در المپیادهای کشوری و جهانی زیست‌شناسی مورد طراحی ‌سؤالات بسیاری بوده، مطالعه‌ی کتاب حاضر برای تمامی دانش‌آموزان رشته‌ی تجربی، به ویژه داوطلبین شرکت در المپیاد زیست‌شناسی، دانشجویان زیست‌شناسی و رشته‌های وابسته سودمند خواهد بود. 

کتاب الفبای اکولوژی نوشته کوشا پایداری است. که در انتشارات دانش پژوهان جوان به چاپ رسیده است.

این کتاب 296 صفحه ای که تا سال 1400 شش بار تجدید چاپ شده است.

این کتاب از منابع المپیاد زیست شناسی می باشد و در 8 مبحث اصلی زیر، اکولوژی را مورد بررسی قرار میدهد؛

فصل 1: اکولوژی مفاهیم،و کاربردها

فصل 2: تنوع زیستی

فصل 3: جریان ماده و انرژی در اکو سیستم ها

فصل 4: محیط در حال تغییر

فصل 5: تراکم و پراکنش در جمعیت های زیستی

فصل 6: رشد و زوال جمعیت ها

فصل 7: برهم کنش های بین گونه ای در جوامع زیستی

فصل 8: پاسخ به سوالات

در پایان کتاب پیوست برای مخاطبان کتاب آورده شده است

 

مبانی فیزیولوژی جانوری مویز جلد اول

سال‌ها تحصيل و تدريس در رشتة فيزيولوژي جانوري باعث شد، تا همواره كمبود منابع فارسي كه بتوانند نيازهاي دانشجويان را در اين زمينه برطرف سازند احساس شود. اين نياز انگيزه‌اي براي مترجمان بود تا همت گمارند و كتاب حاضر را ترجمه كنند. انتخاب كتاب مباني فيزيولوژي جانوري بر اساس ويژگي‌هاي منحصر به فرد آن بود كه خوانندگان با مطالعة مقدمة نويسندگان به آن پي مي‌برند، اما يكي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي اين كتاب كه ذكر آن حائز اهميت است توجه به مباني سلولي و مولكولي فيزيولوژي جانوري در رده‌هاي مختلف جانوري است. علاوه بر اين، نويسندگان كتاب در نگارش فصل‌هاي مختلف توجه ويژه‌اي به اين اصل داشته‌اند كه فيزيولوژي جانوري منحصر به شناسايي و عملكرد دستگاه‌هاي مختلف بدن نيست، بلكه اين علم تلفيقي از زيست‌شناسي تكويني، ژنتيك، سلولي‌ـ‌ مولكولي، بيوسيستماتيك، تكامل و اكولوژي است.
به‌طور كلي داشتن اين ويژگي‌ها باعث شده است تا كتاب حاضر به‌عنوان يكي از منابع اصلي فيزيولوژي جانوري به‌شمار آيد و در دانشگاه‌هاي معتبر دنيا تدريس‌ شود. در ترجمة حاضر سعي شده است كه همة جنبه‌هاي كتاب اصلي عليرغم سنگيني مطالب و گستردگي مباحث، به‌طور كامل لحاظ شود. همچنين در معادل‌يابي‌ واژه‌ها و اصطلاحات، سعي مترجمان اين بوده است كه از واژه‌هايي استفاده شود كه دانشجويان رشتة زيست‌شناسي با آنها آشنايي دارند و در تأليفات ديگر و ترجمه‌هاي كتاب‌هاي رشته‌هاي مختلف زيست‌شناسي با آن روبه‌رو مي‌شوند. به نظر مي‌رسد كه استفاده از واژه‌هاي مأنوس فارسي در مباحث پيچيدة فيزيولوژي جانوري به رواني متن و درك آسان آن كمك كند. اسامي جانوراني كه معادل فارسي دارند با حفظ نام علمي معرفي شده‌اند و اگر براي جانور معادل فارسي وجود نداشته است (به علت عدم تعلق به فون ايران)، آن را در سطح خانواده و يا جنس معرفي كرده‌ايم تا خوانندگان محترمي كه آشنايي كاملي با جانوران ندارند، ديد بهتري نسبت به موضوع مورد بحث داشته باشند. بر اين اساس اميد است كه ترجمة حاضر بتواند به دانشجويان رشته‌هاي زيست‌شناسي، دامپزشكي، شيلات، دامپروري و شركت‌كنندگان در آزمون‌هاي كارشناسي ارشد، دكتري، المپياد‌هاي زيست‌شناسي و همچنين كلية علاقه‌مندان به شناخت عملكرد سلول‌ها، بافت‌ها و دستگاه‌هاي بدن جانوران كمك كند تا اصلي‌ترين اطلاعات فيزيولوژي جانوري را مورد مطالعه و بررسي قرار دهند. در اينجا لازم مي‌دانيم از استادان محترم و دوستاني كه ما را در توفيق انجام اين امر ياري كردند، صميمانه تشكر و قدرداني كنيم:
• از استادان و متخصصان محترم رشته‌هاي مختلف زيست‌شناسي، خانم‌ها دكتر حوري سپهري، دكتر هلن عالي‌پناه و آقايان دكتر علي حائري روحاني، دكتر سيد مهدي كلانتر، دكتر اسكندر رستگار پوياني، دکتر مجید عرفانی مقدم و دكتر كامبيز كرمي كه ما را در معادل‌سازي اسامي جانوران و انتخاب واژه‌هاي تخصصي راهنمايي كردند.
• از آقاي محمد كرام الديني كه زحمات زيادي را در ويراستاري كتاب متحمل شدند

راهنما و حل مسائل شیمی عمومی مورتیمر جلد دوم

نظریه های اسید - باز
تعادل یونی، بخش I
تعادل یونی، بخش II
مبانی ترمودینامیک شیمیایی
الکتروشیمی
نافلزات، بخش I: هیدروژن و هالوژن ها
نافلزات، بخش II: عناصر گروه IV A
نافلزات، بخش III: عناصر گروه VA
نافلزات، بخش IV: کربن، سیلیسیم، بور، و گازهای نجیب
فلزات و متالوژی
ترکیب های کمپلکسی
شیمی هسته ای
شیمی آلی
بیوشیمی

شیمی عمومی مورتیمر جلد دوم

شیمی عمومی ۲  – چارلز مورتیمر ترجمه عیسی یاوری

کتاب شیمی عمومی ۲ چارلز مورتیمر ترجمه عیسی یاوری نشر علوم دانشگاهی تالیف چارلز مورتیمر ترجمه عیسی یاوری شامل ۱۴ فصل با عناوین زیر می باشد :

نظریه های اسید و باز
تعادل یونی بخش ۱
تعادل یونی بخش ۲
مبانی ترمودینامیک شیمیایی
الکتروشیمی
نافلزها بخش ۱
نافلزها بخش ۲
نافلزها بخش ۳
نافلزها بخش ۴
فلزات و متالوژی
ترکیبات کمپلکسی
شیمی هسته ای
شیمی آلی
بیوشیمی

بوم شناسی مطالعه‌ تجربی توزيع و فراوانی

ما در عصر بوم‌شناسی بسر می‌بریم و به عنوان یک شهروند موظفیم اطلاعاتی درباره این موضوع داشته باشیم. در سی سال اخیر تحول بزرگی در نحوه نگرش ما نسبت به رابطه انسان با زیست‌بوم خود پدید آمده است که نتیجه آن شدت بخشیدن به مطالعات علمی در زمینه محیط‌زیست و جنبش‌های زیست‌محیطی بوده ‌است. به همان اندازه که دانستن فیزیک برای یک مهندس ضروری است، داشتن اطلاعات از بوم‌شناسی برای کسی که می‌خواهد مشکلات پیش روی بشر، در راه حفاظت از محیط زیست را بررسی کند، الزامی است.

در کتاب بوم‌شناسی؛ مطالعه‌ی تجربی توزیع و فراوانی نوشته چارلز جی. کربز که به عنوان منبع درسی دانشجویان در دنیا و پرفروش‌ترین کتاب بوم‌شناسی شناخته‌شده است، نویسنده بوم‌شناسی را مجموعه‌ای از مسائلی که دانشجو باید به شیوه‌ای انتقادی با آنها برخورد کند معرفی نموده است و با تأکید بر نقش آزمایش در سنجش اعتبار نظریه‌های اکولوژیکی، بسیاری از مسائل توزیع و فراوانی را که امروزه محل مناقشه است به بحث گذاشته است. نویسنده در هر فصل کتاب سئوالی را درباره مکانیزم عمل جمعیت‏ها و اجتماعات در طبیعت مطرح کرده و سپس اطلاعات کافی برای آنکه خواننده خود به فکر واداشته شده و نتیجه‌گیری نمایند در اختیار آنان قرار می‌دهد. در انتهای هر بخش همچنین سئوالاتی را که برخی هنوز بی‌پاسخ مانده‌اند، آورده است، سئوالاتی که می‌تواند به عنوان موضوع بحث در کلاس درس مطرح شوند. به اعتقاد کربز پی‌آمدهای عملی تفکر اکولوژیکی باید سئوال اساسی محققین این رشته باشد.

در ویرایش جدید فصل‌هایی نیز به پویایی جمعیت‏ها، زندگی انگلی و فشارهای بشر بر سلامتی اکوسیستم اختصاص یافته است. نویسنده در هر فصل به ذکر سابقه تاریخی تحقیقات اکولوژیکی به همراه عکس‏هایی از اکولوژیست‏های مشهور پرداخته است، به اعتقاد وی علم به طور کلی یک فعالیت انسانی است و دانشمندانی که به مسائل اکولوژیکی پرداخته‌اند به ویژه شخصیت‏های جالب ‌توجه و شایسته شناخت بیشتر هستند. کربز بسیاری از فصل‏های کتاب، به ویژه فصول مربوط به زیست‌شناسی بقا، سازمان اجتماعی و محصول اولیه، تقویت همبستگی تکاملی و بوم‌شناسی کارکردی را مورد بازنگری و تجدیدنظر قرار داده است. زیست‌شناسی بقا، تمرکز بر مسائل عملی‌ای است که نیازمند توضیحی بوم‌شناختی بوده و عمده رشد دانش بوم‌شناسی از همین زاویه صورت می‌گیرد. نویسنده به اکولوژیست‎ها توصیه می‌کند یک گام به عقب رفته و از منظری انقلابی! به سیستم‎های اکولوژیکی نگاه کنند و معتقد است دانشجویان تکامل نیز تنها با دانستن چگونگی عملکرد سیستم‎های اکولوژیکی قادر به درک صحیح انتخاب طبیعی خواهند بود. کربز در مقدمه خود بر ویرایش جدید کتاب می‏گوید: "اگر پیامی در این کتاب نهفته باشد یک پیام ساده است و آن اینکه پیشرفت در حل مسائل بوم‎شناختی هنگامی پیش می‏آید که از روش‏های تجربی استفاده شود. عادت به طرح این پرسش که با "کدام آزمایش می‏توان به این پرسش جواب داد؟" در حکم اساسی‏ترین وجه روش علمی است که دانشجویان بایستی آن را در خود بپرورند. هرجا که در مورد یک مساله بحث و جدل باشد طرح این پرسش ما را به کانون آن مسئله خواهد برد."

 

فیزیک مفهومی جلد 4 (فاطمی)

فیزیکدان معروف، ریچارد فاینمن در کتاب «حتماً شوخی می‌کنید آقای فاینمن» در بخش مربوط به تجربه‌های تدریس خود در برزیل می‌نویسد: «چیزی که در ابتدا باعث تعجب من شد این بود که متوجه شدم گر چه بچه‌ها از سال‌های اولیهٔ تحصیل خود در مدرسه فیزیک می‌خوانند، ولی این کشور تاکنون فیزیکدان برجسته‌ای نداشته است. ضمن تدریس متوجه شدم که بچه‌ها مطالب فیزیک را حفظ می‌کنند، بدون اینکه معنی واقعی آن را بفهمند.»
اکنون در روش‌های آموزش پیشرفته، تأکید فراوانی بر آموزش مفهومی می‌شود. از دانش‌آموز می‌خواهند به جای حفظ‌ کردن فرمول‌ها و عددگذاری در آنها، بیشتر به مفهوم مطالب درس و ارتباط آنها با محیط اطراف، توجه کند.
ویراست دهم کتاب «فیزیک مفهومی» تألیف پل هیوئیت بدین منظور تدوین شده است. این مجموعه از بخش‌های مکانیک، ویژگی‌های مواد، گرما، صوت، الکتریسیته و مغناطیس، نور، فیزیک اتمی و هسته‌ای تشکیل شده است.
علاوه بر مطالب درسی، کتاب دارای جعبه‌ها و مطالب کوتاهی دربارهٔ موضوعاتی مانند انرژی و فن‌آوری، چرخ‌های واگن‌های قطار، نوارهای مغناطیسی روی کارت‌های اعتباری و قطارهایی که به صورت مغناطیسی پرواز می‌کنند نیز هست. همین‌طور جعبه‌هایی هم در مورد شبه‌علم، توان بلور، اثر دارونما، جستجوی آب با عصای جادو، مغناطیس‌درمانی، امواج مغناطیسی اطراف خط‌های انتقال برق، و هراس از پرتودهی به غذاها و انرژی هسته‌ای دارد.
در پایان هر فصل کتاب، خلاصهٔ اصطلاح‌ها، پرسش‌ها، محاسبه‌های یک‌مرحله‌ای، پروژه‌ها و تمرین‌ها آمده است.
ویژگی ویراست جدید آن است که در حاشیهٔ کتاب، نکته‌های شگفت‌آوری در جعبه‌های کوچک آورده شده است تا سبب جلب توجه خوانندگان به مطالب درسی شود. همچنین، برای آزمودن درک خوانندگان از مطالب، پرسش‌هایی مطرح می‌شود که پاسخ آنها در ادامهٔ بحث می‌آید. به طور کلی، این کتاب با ارتقای شناخت خواننده از جهان اطراف، آموختن فیزیک را برای او به صورت فعالیتی لذت‌بخش درمی‌آورد.

مفاهیم و مسائل ژنتیک ولنیتز (فاطمی)

کتاب مفاهیم و مسایل ژنتیک ولنیتز نوشته ویلیام ر. ولنیتز  است. که در انتشارات فاطمی به چاپ رسیده است.

این کتاب 245 صفحه  ای که تا سال 1401 هفت بار تجدید چاپ شده است، 15 مبحث اصلی زیر را در ژنتیک مورد بررسی قرار میدهد:

فصل 1: نسبتهای تک ژنی

فصل 2: دو یا چند ژن

فصل 3: میوز

فصل 4: وابستگی به X

فصل 5: پیوستگی

فصل 6: ژنتیک آدمی

فصل 7: تغییرات کروموزومی

فصل 8: تحلیل تتراد

فصل 9: ژنتیک باکتریها

فصل 10: جهش های مولکولی و رمز ژنتیک

فصل 11: کنترل ژن

فصل 12: زیست شناسی مولکولی و دستکاری DNA

فصل 13: فراوانی اللی و تعادل هاردی- واینبرگ

فصل 14: فراوانیهای اللی: محصول جهش ، مهاجرت و انتخاب

فصل 15:مسایلی برای ورزیدگی بیشتر

فرهنگ واژه ها

نمایه

ویژگی مهم کتاب مفاهیم و مسایل ژنتیک، آن است که مولف آن تنها راه موثر آموختن اصول و مفاهیم ژنتیک را حل کردن هر چه بیشتر

مسایل ژنتیک می داند.

از این رو است که بخش عمده این کتاب را مسایل تشکیل مید هند.

در این صورت ، هم برای آموزش از مسیله استفاده شده است و هم برای آزمودن آموخته ها.

مسایل مطرح شده بسیار متنوعند و بدون ابهام، با شیوه ای گام به گام و مبتکرانه حل شده اند، به طوری که خواننده در عین حال که راه حل مسایل را می آموزد، بسیاری

از مطالب را هم با نظم و توالی منطقی در می یابد.

از همه مهمتر، نیاز پیدا نمی کند که مفاهیم را درک نکرده از بر کند.

در صورت استفاده درست از محتویات کتاب، میتوان آموخته ها را در مورد دیگر مسایل ژنتیک به کار گرفت.

مطالعه این کتاب می تواند برای دانش آموزان سال آخر متوسطه دوم، دانشجویان سال های اول رشته های علوم زیستی و دبیران زیست شناسی، سودمند باشد.

 

 

بیولوژی کمپبل 2020 زبان اصلی

Campbell Biology 11th Edition

About the Author

Lisa A. Urry 

Lisa Urry (Chapter 1 and Units 1, 2, and 3) is Professor of Biology and Chair of the Biology Department at Mills College in Oakland, California, and a Visiting Scholar at the University of California, Berkeley. After graduating from Tufts University with a double major in biology and French, Lisa completed her Ph.D. in molecular and developmental biology at Massachusetts Institute of Technology (MIT) in the MIT/Woods Hole Oceanographic Institution Joint Program. She has published a number of research papers, most of them focused on gene expression during embryonic and larval development in sea urchins. Lisa has taught a variety of courses, from introductory biology to developmental biology and senior seminar. As a part of her mission to increase understanding of evolution, Lisa also teaches a nonmajors course called Evolution for Future Presidents and is on the Teacher Advisory Board for the Understanding Evolution website developed by the University of California Museum of Paleontology. Lisa is also deeply committed to promoting opportunities for women and underrepresented minorities in science.

Michael L. Cain

Michael Cain (Units 4, 5, and 8) is an ecologist and evolutionary biologist who is now writing full-time. Michael earned a joint degree in biology and math at Bowdoin College, an M.Sc. from Brown University, and a Ph.D. in ecology and evolutionary biology from Cornell University. As a faculty member at NEW! Mexico State University and Rose-Hulman Institute of Technology, he taught a wide range of courses, including introductory biology, ecology, evolution, botany, and conservation biology. Michael is the author of dozens of scientific papers on topics that include foraging behavior in insects and plants, long-distance seed dispersal, and speciation in crickets. Michael is also the lead author of an ecology textbook.

Steven A. Wasserman

Steve Wasserman (Unit 7) is Professor of Biology at the University of California, San Diego (UCSD). He earned his A.B. in biology from Harvard University and his Ph.D. in biological sciences from MIT. Through his research on regulatory pathway mechanisms in the fruit fly Drosophila, Steve has contributed to the fields of developmental biology, reproduction, and immunity. As a faculty member at the University of Texas Southwestern Medical Center and UCSD, he has taught genetics, development, and physiology to undergraduate, graduate, and medical students. He currently focuses on teaching introductory biology. He has also served as the research mentor for more than a dozen doctoral students and more than 50 aspiring scientists at the undergraduate and high school levels. Steve has been the recipient of distinguished scholar awards from both the Markey Charitable Trust and the David and Lucille Packard Foundation. In 2007, he received UCSD’s Distinguished Teaching Award for undergraduate teaching.

Peter V. Minorsky

Peter Minorsky (Unit 6) is Professor of Biology at Mercy College in New York, where he teaches introductory biology, evolution, ecology, and botany. He received his A.B. in biology from Vassar College and his Ph.D. in plant physiology from Cornell University. He is also the science writer for the journal Plant Physiology. After a postdoctoral fellowship at the University of Wisconsin at Madison, Peter taught at Kenyon College, Union College, Western Connecticut State University, and Vassar College. His research interests concern how plants sense environmental change. Peter received the 2008 Award for Teaching Excellence at Mercy College.

Jane B. Reece

The head of the author team for recent editions of CAMPBELL BIOLOGY, Jane Reece was Neil Campbell’s longtime collaborator.  Earlier, Jane taught biology at Middlesex County College and Queensborough Community College. She holds an A.B. in biology from Harvard University, an M.S. in microbiology from Rutgers University, and a Ph.D. in bacteriology from the University of California, Berkeley. Jane’s research as a doctoral student and postdoctoral fellow focused on genetic recombination in bacteria. Besides her work on the Campbell textbooks for biology majors, she has been an author of Campbell Biology: Concepts & ConnectionsCampbell Essential Biology, and The World of the Cell.

Neil A. Campbell

Neil Campbell (1946–2004) combined the investigative nature of a research scientist with the soul of an experienced and caring teacher. He earned his M.A. in zoology from the University of California, Los Angeles, and his Ph.D. in plant biology from the University of California, Riverside, where he received the Distinguished Alumnus Award in 2001. Neil published numerous research articles on desert and coastal plants and how the sensitive plant (Mimosa) and other legumes move their leaves. His 30 years of teaching in diverse environments included introductory biology courses at Cornell University, Pomona College, and San Bernardino Valley College, where he received the college’s first Outstanding Professor Award in 1986. He was a visiting scholar in the Department of Botany and Plant Sciences at the University of California, Riverside. Neil was the lead author of Campbell Biology: Concepts & ConnectionsCampbell Essential Biology, and CAMPBELL BIOLOGY.

بیولوژی کمپبل جلد هفتم (خانه زیست شناسی)

پروفسور نیل آلیسون کمپبل (Neil Allison Campbell) دانشمند زیست‌شناس آمریکایی بود.

او بیش‌تر به واسطهٔ کتاب درسی‌اش، زیست‌شناسی (Biology) شناخته شده‌است.

این کتاب نخستین بار در سال ۱۹۸۷ منتشر شد و اکنون به چاپ دهم رسیده است.

کتاب مذکور در سطح جهانی مشهور است و بیش از نیم میلیون دانش‌آموز در سطح دبیرستان و پیش‌دانشگاهی از آن استفاده کرده‌اند.

کمپبل بیش از ۳۰ سال در دانشگاه‌های کرنل، کالیفرنیا (ریورساید) و کالج‌های سن برناردینو والی و پومونا تدریس کرد.

وی چند جایزه هم دریافت کرد؛

از جمله جایزهٔ فارغ‌التحصیل ممتاز از دانشگاه کالیفرنیا (ریورساید) در سال ۲۰۰۱ و جایزهٔ استاد ممتاز از کالج سن برناردینو والی در سال ۱۹۸۶.

کمپبل همچنین دربارهٔ گیاهان صحرایی و ساحلی تحقیق کرد.

او پژوهش دربارهٔ این‌که چگونه گیاهان خاصی در محیط‌هایی با شوری، دما و پی‌اچ مختلف سازگار می‌شوند، و نیز مطالعات دربارهٔ گیاه میموسا و دیگر حبوبات را هدایت می‌کرد.

کمپبل در ۲۱ اکتبر ۲۰۰۴، درست پس از آن که نسخهٔ دست‌نویس هفتمین ویرایش کتاب زیست‌شناسی تکمیل شد، به علت نارسایی قلبی درگذشت.

پس از مرگ دکتر کمپبل، از طرف خانواده‌اش درخواست می‌شود تا به جای اهدای تاج گل، هزینه‌اش را برای کمک به بودجهٔ تحقیقاتی دانشجویانش، به حساب داشگاه کالیفرنیا واریز کنند. دانشگاه ریورساید برای گرامیداشت یاد او جایزهٔ موقوفهٔ پژوهشی نیل آلیسون کمپبل را ایجاد کرد. همچنین در سال ۲۰۱۱ گروه مؤلفین کتاب Biology، به پاس سال‌ها خدمات ارزشمند نیل کمپبل در زمینهٔ آموزش زیست‌شناسی، از ویرایش نهم، عنوان کتاب را به Campbell Biology تغییر داده است.

فهرست مطالب:
فصل 52: مقدمه‌اي بر اكولوژي زيست كره
فصل 53: اكولوژي جمعيت
فصل 54: اكولوژي جامعه
فصل 55: اكوسيستم‌ها و اكولوژي بازيابي
فصل 56: زيست‌شناسي حفاظتي و تغييرات جهاني

بیولوژی کمپبل جلد پنجم (خانه زیست شناسی)

پروفسور نیل آلیسون کمپبل (Neil Allison Campbell) دانشمند زیست‌شناس آمریکایی بود.

او بیش‌تر به واسطهٔ کتاب درسی‌اش، زیست‌شناسی (Biology) شناخته شده‌است.

این کتاب نخستین بار در سال ۱۹۸۷ منتشر شد و اکنون به چاپ دهم رسیده است.

کتاب مذکور در سطح جهانی مشهور است و بیش از نیم میلیون دانش‌آموز در سطح دبیرستان و پیش‌دانشگاهی از آن استفاده کرده‌اند.

کمپبل بیش از ۳۰ سال در دانشگاه‌های کرنل، کالیفرنیا (ریورساید) و کالج‌های سن برناردینو والی و پومونا تدریس کرد.

وی چند جایزه هم دریافت کرد؛

از جمله جایزهٔ فارغ‌التحصیل ممتاز از دانشگاه کالیفرنیا (ریورساید) در سال ۲۰۰۱ و جایزهٔ استاد ممتاز از کالج سن برناردینو والی در سال ۱۹۸۶.

کمپبل همچنین دربارهٔ گیاهان صحرایی و ساحلی تحقیق کرد.

او پژوهش دربارهٔ این‌که چگونه گیاهان خاصی در محیط‌هایی با شوری، دما و پی‌اچ مختلف سازگار می‌شوند، و نیز مطالعات دربارهٔ گیاه میموسا و دیگر حبوبات را هدایت می‌کرد.

کمپبل در ۲۱ اکتبر ۲۰۰۴، درست پس از آن که نسخهٔ دست‌نویس هفتمین ویرایش کتاب زیست‌شناسی تکمیل شد، به علت نارسایی قلبی درگذشت.

پس از مرگ دکتر کمپبل، از طرف خانواده‌اش درخواست می‌شود تا به جای اهدای تاج گل،

هزینه‌اش را برای کمک به بودجهٔ تحقیقاتی دانشجویانش، به حساب داشگاه کالیفرنیا واریز کنند.

دانشگاه ریورساید برای گرامیداشت یاد او جایزهٔ موقوفهٔ پژوهشی نیل آلیسون کمپبل را ایجاد کرد.

هم‌چنین در سال ۲۰۱۱ گروه مؤلفین کتاب Biology، به پاس سال‌ها خدمات ارزشمند نیل کمپبل در زمینهٔ آموزش زیست‌شناسی، از ویرایش نهم، عنوان کتاب را به Campbell Biology تغییر داده است.

فهرست مطالب:

فصل 35: ساختار، رشد و نمو گياهان
فصل 36: كسب منابع و انتقال در گياهان آوندي
فصل 37: خاك و تغذيه گياه
فصل 38: توليدمثل نهان‌دانگان و فن‌آوري زيستي
فصل 39: پاسخ گياهان به علامت‌هاي دروني و بيروني

بیولوژی کمپبل جلد چهارم (خانه زیست شناسی)

پروفسور نیل آلیسون کمپبل (Neil Allison Campbell) دانشمند زیست‌شناس آمریکایی بود.

او بیش‌تر به واسطهٔ کتاب درسی‌اش، زیست‌شناسی (Biology) شناخته شده‌است.

این کتاب نخستین بار در سال ۱۹۸۷ منتشر شد و اکنون به چاپ دهم رسیده است.

کتاب مذکور در سطح جهانی مشهور است و بیش از نیم میلیون دانش‌آموز در سطح دبیرستان و پیش‌دانشگاهی از آن استفاده کرده‌اند.

کمپبل بیش از ۳۰ سال در دانشگاه‌های کرنل، کالیفرنیا (ریورساید) و کالج‌های سن برناردینو والی و پومونا تدریس کرد.

وی چند جایزه هم دریافت کرد؛

از جمله جایزهٔ فارغ‌التحصیل ممتاز از دانشگاه کالیفرنیا (ریورساید) در سال ۲۰۰۱ و جایزهٔ استاد ممتاز از کالج سن برناردینو والی در سال ۱۹۸۶.

کمپبل همچنین دربارهٔ گیاهان صحرایی و ساحلی تحقیق کرد.

او پژوهش دربارهٔ این‌که چگونه گیاهان خاصی در محیط‌هایی با شوری، دما و پی‌اچ مختلف سازگار می‌شوند، و نیز مطالعات دربارهٔ گیاه میموسا و دیگر حبوبات را هدایت می‌کرد.

کمپبل در ۲۱ اکتبر ۲۰۰۴، درست پس از آن که نسخهٔ دست‌نویس هفتمین ویرایش کتاب زیست‌شناسی تکمیل شد، به علت نارسایی قلبی درگذشت.

پس از مرگ دکتر کمپبل، از طرف خانواده‌اش درخواست می‌شود تا به جای اهدای تاج گل،

هزینه‌اش را برای کمک به بودجهٔ تحقیقاتی دانشجویانش، به حساب داشگاه کالیفرنیا واریز کنند.

دانشگاه ریورساید برای گرامیداشت یاد او جایزهٔ موقوفهٔ پژوهشی نیل آلیسون کمپبل را ایجاد کرد.

هم‌چنین در سال ۲۰۱۱ گروه مؤلفین کتاب Biology، به پاس سال‌ها خدمات ارزشمند نیل کمپبل در زمینهٔ آموزش زیست‌شناسی، از ویرایش نهم، عنوان کتاب را به Campbell Biology تغییر داده است.

فهرست مطالب:

فصل 22: تغيير نسل‌ها: نگاه دارويني به حيات
فصل 23: تكامل جمعيت‌ها
فصل 24: خاستگاه گونه‌ها
فصل 25: تاريخ حيات در كره زمين
فصل 26: تبارزايي و درخت حيات
فصل 27: باكتري‌ها و آركئا
فصل 28: آغازيان
فصل 29: تنوع گياهي (1): چگونگي سكونت گياهان در خشكي‌ها
فصل 30: تنوع گياهي (2): تكامل گياهان دانه‌دار
فصل 31: قارچ‌ها
فصل 32: مقدمه‌اي بر تنوع جانوري
فصل 33: مقدمه‌اي بر بي‌مهرگان
فصل 34: مهره‌داران

بیولوژی کمپبل جلد سوم (خانه زیست شناسی)

پروفسور نیل آلیسون کمپبل (Neil Allison Campbell) دانشمند زیست‌شناس آمریکایی بود.

او بیش‌تر به واسطهٔ کتاب درسی‌اش، زیست‌شناسی (Biology) شناخته شده‌است.

این کتاب نخستین بار در سال ۱۹۸۷ منتشر شد و اکنون به چاپ دهم رسیده است.

کتاب مذکور در سطح جهانی مشهور است و بیش از نیم میلیون دانش‌آموز در سطح دبیرستان و پیش‌دانشگاهی از آن استفاده کرده‌اند.

کمپبل بیش از ۳۰ سال در دانشگاه‌های کرنل، کالیفرنیا (ریورساید) و کالج‌های سن برناردینو والی و پومونا تدریس کرد.

وی چند جایزه هم دریافت کرد؛

از جمله جایزهٔ فارغ‌التحصیل ممتاز از دانشگاه کالیفرنیا (ریورساید) در سال ۲۰۰۱ و جایزهٔ استاد ممتاز از کالج سن برناردینو والی در سال ۱۹۸۶.

کمپبل همچنین دربارهٔ گیاهان صحرایی و ساحلی تحقیق کرد.

او پژوهش دربارهٔ این‌که چگونه گیاهان خاصی در محیط‌هایی با شوری، دما و پی‌اچ مختلف سازگار می‌شوند، و نیز مطالعات دربارهٔ گیاه میموسا و دیگر حبوبات را هدایت می‌کرد.

کمپبل در ۲۱ اکتبر ۲۰۰۴، درست پس از آن که نسخهٔ دست‌نویس هفتمین ویرایش کتاب زیست‌شناسی تکمیل شد، به علت نارسایی قلبی درگذشت.

پس از مرگ دکتر کمپبل، از طرف خانواده‌اش درخواست می‌شود تا به جای اهدای تاج گل،

هزینه‌اش را برای کمک به بودجهٔ تحقیقاتی دانشجویانش، به حساب داشگاه کالیفرنیا واریز کنند.

دانشگاه ریورساید برای گرامیداشت یاد او جایزهٔ موقوفهٔ پژوهشی نیل آلیسون کمپبل را ایجاد کرد.

هم‌چنین در سال ۲۰۱۱ گروه مؤلفین کتاب Biology، به پاس سال‌ها خدمات ارزشمند نیل کمپبل در زمینهٔ آموزش زیست‌شناسی، از ویرایش نهم، عنوان کتاب را به Campbell Biology تغییر داده است.

فهرست مطالب:

فصل 13: ميوز و چرخه‌هاي زندگي جنسي
فصل 14: مندل و ايده ژن
فصل 15: اساس كروموزومي وراثت
فصل 16: اساس مولكولي وراثت
فصل 17: از ژن تا پروتئين
فصل 18: تنظيم بيان ژن
فصل 19: ويروس‌ها
فصل 20: فن‌آوري زيستي
فصل 21: ژنوم‌ها و تكامل آن‌ها

بیولوژی کمپبل جلد ششم (خانه زیست شناسی)

پروفسور نیل آلیسون کمپبل (Neil Allison Campbell) دانشمند زیست‌شناس آمریکایی بود.

او بیش‌تر به واسطهٔ کتاب درسی‌اش، زیست‌شناسی (Biology) شناخته شده‌است.

این کتاب نخستین بار در سال ۱۹۸۷ منتشر شد و اکنون به چاپ دهم رسیده است.

کتاب مذکور در سطح جهانی مشهور است و بیش از نیم میلیون دانش‌آموز در سطح دبیرستان و پیش‌دانشگاهی از آن استفاده کرده‌اند.

کمپبل بیش از ۳۰ سال در دانشگاه‌های کرنل، کالیفرنیا (ریورساید) و کالج‌های سن برناردینو والی و پومونا تدریس کرد.

وی چند جایزه هم دریافت کرد؛

از جمله جایزهٔ فارغ‌التحصیل ممتاز از دانشگاه کالیفرنیا (ریورساید) در سال ۲۰۰۱ و جایزهٔ استاد ممتاز از کالج سن برناردینو والی در سال ۱۹۸۶.

کمپبل همچنین دربارهٔ گیاهان صحرایی و ساحلی تحقیق کرد.

او پژوهش دربارهٔ این‌که چگونه گیاهان خاصی در محیط‌هایی با شوری، دما و پی‌اچ مختلف سازگار می‌شوند، و نیز مطالعات دربارهٔ گیاه میموسا و دیگر حبوبات را هدایت می‌کرد.

کمپبل در ۲۱ اکتبر ۲۰۰۴، درست پس از آن که نسخهٔ دست‌نویس هفتمین ویرایش کتاب زیست‌شناسی تکمیل شد، به علت نارسایی قلبی درگذشت.

پس از مرگ دکتر کمپبل، از طرف خانواده‌اش درخواست می‌شود تا به جای اهدای تاج گل،

هزینه‌اش را برای کمک به بودجهٔ تحقیقاتی دانشجویانش، به حساب داشگاه کالیفرنیا واریز کنند.

دانشگاه ریورساید برای گرامیداشت یاد او جایزهٔ موقوفهٔ پژوهشی نیل آلیسون کمپبل را ایجاد کرد.

همچنین در سال ۲۰۱۱ گروه مؤلفین کتاب Biology، به پاس سال‌ها خدمات ارزشمند نیل کمپبل در زمینهٔ آموزش زیست‌شناسی، از ویرایش نهم، عنوان کتاب را به Campbell Biology تغییر داده است.

فهرست مطالب:

فصل 40: اصول پايه‌اي شكل و عملكرد جانوران
فصل 41: تغذيه جانوران
فصل 42: گردش خون و مبادله گاز
فصل 43: سيستم ايمني
فصل 44: تنظيم اسمزي و دفع
فصل 45: هورمون‌ها و دستگاه درون‌ريز
فصل 46: توليدمثل جانوري
فصل 47: اصول پايه‌اي شكل و عملكرد
فصل 48: دستگاه عصبي
فصل 49: مكانيسم‌هاي حسي و حركتي

دوره هفت جلدی بیولوژی کمپبل (خانه زیست شناسی)

پروفسور نِیل آلیسون کمپبل (Neil Allison Campbell) دانشمند زیست‌شناس آمریکایی بود.

او بیشتر به واسطهٔ کتاب درسی‌اش، زیست‌شناسی (Biology) شناخته شده‌است. این کتاب نخستین بار در سال ۱۹۸۷ منتشر شد و اکنون به چاپ دهم رسیده است.

کتاب مذکور در سطح جهانی مشهور است و بیش از نیم میلیون دانش‌آموز دبیرستانی از آن استفاده کرده‌اند.

کمپبل بیش از ۳۰ سال در دانشگاه‌های کرنل، کالیفرنیا (ریورساید) و کالج‌های سن برناردینو والی و پومونا تدریس کرد.

وی چند جایزه هم دریافت کرد؛

از جمله جایزهٔ فارغ‌التحصیل ممتاز از دانشگاه کالیفرنیا (ریورساید) در سال ۲۰۰۱ و جایزهٔ استاد ممتاز از کالج سن برناردینو والی در سال ۱۹۸۶.

کمپبل همچنین دربارهٔ گیاهان صحرایی و ساحلی تحقیق کرد.

او پژوهش دربارهٔ این‌که چگونه گیاهان خاصی در محیط‌هایی با شوری، دما و پی‌اچ مختلف سازگار می‌شوند، و نیز مطالعات دربارهٔ گیاه میموسا و دیگر حبوبات را هدایت می‌کرد.

کمپبل در ۲۱ اکتبر ۲۰۰۴، درست پس از آن که نسخهٔ دست‌نویس هفتمین ویرایش کتاب زیست‌شناسی تکمیل شد، به علت نارسایی قلبی درگذشت.

پس از مرگ دکتر کمپبل، از طرف خانواده‌اش درخواست می‌شود تا به جای اهدای تاج گل،

هزینه‌اش را برای کمک به بودجهٔ تحقیقاتی دانشجویانش، به حساب دانشگاه کالیفرنیا واریز کنند.

دانشگاه ریورساید برای گرامیداشت یاد او جایزهٔ موقوفهٔ پژوهشی نیل آلیسون کمپبل را ایجاد کرد.

همچنین در سال ۲۰۱۱ گروه مؤلفین کتاب Biology، به پاس سال‌ها خدمات ارزشمند نیل کمپبل در زمینهٔ آموزش زیست‌شناسی، از ویرایش نهم، عنوان کتاب را به Campbell Biology تغییر داده است.

بیولوژی کمپبل جلد دوم (خانه زیست شناسی)

پروفسور نیل آلیسون کمپبل (Neil Allison Campbell) دانشمند زیست‌شناس آمریکایی بود.

او بیش‌تر به واسطهٔ کتاب درسی‌اش، زیست‌شناسی (Biology) شناخته شده‌است.

این کتاب نخستین بار در سال ۱۹۸۷ منتشر شد و اکنون به چاپ دهم رسیده است.

کتاب مذکور در سطح جهانی مشهور است و بیش از نیم میلیون دانش‌آموز در سطح دبیرستان و پیش‌دانشگاهی از آن استفاده کرده‌اند.

کمپبل بیش از ۳۰ سال در دانشگاه‌های کرنل، کالیفرنیا (ریورساید) و کالج‌های سن برناردینو والی و پومونا تدریس کرد.

وی چند جایزه هم دریافت کرد؛

از جمله جایزهٔ فارغ‌التحصیل ممتاز از دانشگاه کالیفرنیا (ریورساید) در سال ۲۰۰۱ و جایزهٔ استاد ممتاز از کالج سن برناردینو والی در سال ۱۹۸۶.

کمپبل همچنین دربارهٔ گیاهان صحرایی و ساحلی تحقیق کرد.

او پژوهش دربارهٔ این‌که چگونه گیاهان خاصی در محیط‌هایی با شوری، دما و پی‌اچ مختلف سازگار می‌شوند، و نیز مطالعات دربارهٔ گیاه میموسا و دیگر حبوبات را هدایت می‌کرد.

کمپبل در ۲۱ اکتبر ۲۰۰۴، درست پس از آن که نسخهٔ دست‌نویس هفتمین ویرایش کتاب زیست‌شناسی تکمیل شد، به علت نارسایی قلبی درگذشت.

پس از مرگ دکتر کمپبل، از طرف خانواده‌اش درخواست می‌شود تا به جای اهدای تاج گل،

هزینه‌اش را برای کمک به بودجهٔ تحقیقاتی دانشجویانش، به حساب داشگاه کالیفرنیا واریز کنند.

دانشگاه ریورساید برای گرامیداشت یاد او جایزهٔ موقوفهٔ پژوهشی نیل آلیسون کمپبل را ایجاد کرد.

هم‌چنین در سال ۲۰۱۱ گروه مؤلفین کتاب Biology، به پاس سال‌ها خدمات ارزشمند نیل کمپبل در زمینهٔ آموزش زیست‌شناسی، از ویرایش نهم، عنوان کتاب را به Campbell Biology تغییر داده است.

فهرست مطالب:

فصل 6: سفري به درون سلول
فصل 7: ساختار و عملكرد غشا
فصل 8: مقدمه‌اي بر متابوليسم
فصل 9: تنفس سلولي و تخمير
فصل 10: فتوسنتز
فصل 11: ارتباط سلولي
فصل 12: چرخه سلولي

بیولوژی کمپبل جلد اول (خانه زیست شناسی)

پروفسور نیل آلیسون کمپبل (Neil Allison Campbell) دانشمند زیست‌شناس آمریکایی بود.

او بیش‌تر به واسطهٔ کتاب درسی‌اش، زیست‌شناسی (Biology) شناخته شده‌است.

این کتاب نخستین بار در سال ۱۹۸۷ منتشر شد و اکنون به چاپ دهم رسیده است.

کتاب مذکور در سطح جهانی مشهور است و بیش از نیم میلیون دانش‌آموز در سطح دبیرستان و پیش‌دانشگاهی از آن استفاده کرده‌اند.

کمپبل بیش از ۳۰ سال در دانشگاه‌های کرنل، کالیفرنیا (ریورساید) و کالج‌های سن برناردینو والی و پومونا تدریس کرد.

وی چند جایزه هم دریافت کرد؛

از جمله جایزهٔ فارغ‌التحصیل ممتاز از دانشگاه کالیفرنیا (ریورساید) در سال ۲۰۰۱ و جایزهٔ استاد ممتاز از کالج سن برناردینو والی در سال ۱۹۸۶.

کمپبل همچنین دربارهٔ گیاهان صحرایی و ساحلی تحقیق کرد.

او پژوهش دربارهٔ این‌که چگونه گیاهان خاصی در محیط‌هایی با شوری، دما و پی‌اچ مختلف سازگار می‌شوند، و نیز مطالعات دربارهٔ گیاه میموسا دیگر حبوبات را هدایت می‌کرد.

کمپبل در ۲۱ اکتبر ۲۰۰۴، درست پس از آن که نسخهٔ دست‌نویس هفتمین ویرایش کتاب زیست‌شناسی تکمیل شد، به علت نارسایی قلبی درگذشت.

پس از مرگ دکتر کمپبل، از طرف خانواده‌اش درخواست می‌شود تا به جای اهدای تاج گل،

هزینه‌اش را برای کمک به بودجهٔ تحقیقاتی دانشجویانش، به حساب داشگاه کالیفرنیا واریز کنند.

دانشگاه ریورساید برای گرامیداشت یاد او جایزهٔ موقوفهٔ پژوهشی نیل آلیسون کمپبل را ایجاد کرد.

هم‌چنین در سال ۲۰۱۱ گروه مؤلفین کتاب Biology، به پاس سال‌ها خدمات ارزشمند نیل کمپبل در زمینهٔ آموزش زیست‌شناسی، از ویرایش نهم، عنوان کتاب را به Campbell Biology تغییر داده است.

فهرست مطالب:

فصل 1 مقدمه: موضوعات مطرح در بررسي حيات
فصل 2: اساس شيميايي حيات
فصل 3: آب منشأ حيات
فصل 4: كربن و گوناگوني مولكولي در حيات
فصل 5: ساختار و عملكرد درشت مولكول‌ها

شیمی عمومی مورتیمر جلد اول

شیمی عمومی 1  – چارلز مورتیمر ترجمه عیسی یاوری

کتاب شیمی عمومی 1 چارلز مورتیمر ترجمه عیسی یاوری نشر علوم دانشگاهی تالیف چارلز مورتیمر ترجمه عیسی یاوری شامل 15 فصل با عناوین زیر می باشد: 

مقدمه
مقدمه ای بر نظریه اتمی
استوکیومتری ، بخش 1
استوکیومتری ، بخش 2
شیمی گرمایی
آرایش الکترون اتم ها
خواص اتم ها و پیوند یونی
پیوند کوالانسی
شکل هندسی مولکول ، اوربیتال مولکولی
گازها
مایعات و جامدات
محلول ها
واکنش هاش شیمیایی در محلول آبی
سینتیک شیمیایی
تعادل شیمیایی

محلول‌ها و ترمودینامیک شیمیایی (فاطمی)

مطالب کتاب حاضر شامل واکنش های شیمیایی، موازنه ومحسابه در آن ها، ترمودینامیک شیمیایی، محلول ها، اسیدها و بازهاست. در هر فصل تعدادی مثال حل شده و تمرین به ویژه از مسائل آزمون های المپیاد شیمی کشوری آورده شده است. علاوه بر این تعدادی پرسش و تمرین نیز در انتهای هر فصل برای خودآزمایی دانش آموزان آمده که پاسخ گزیده ای از آنها در انتهای کتاب گنجانده شده است. برای پاسخ به این تمرین ها، مطالب کتاب های شیمی دوره دوم متوسطه و کتاب حاضر کافی است.
مطالب کتاب برای دانش آموزان دوره دوم متوسطه، به ویژه دانش آموزان ممتاز و علاقمندان به المپیاد شیمی مفید است.

بررسی توان تمایزی سلول های بنیادی

کتاب بررسی توان تمایزی سلول های بنیادی نوشته دکتر مریم مقدم متین است. که در انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است.

این کتاب 796 صفحه  ای که در سال 1396 برای اولین بار چاپ شده است.

و در 16 مبحث به بررسی توان تمایزی سلول های بنیادی را مورد بررسی قرار می دهد:

فصل 1: مقدمه ای برسلول های بنیادی

فصل 2: سلول های بنیادی مزانشیمی

فصل 3: خون بند ناف منبعی غنی از سلول های بنیادی برای پیوند و درمان

فصل 4: مطالعه تومورهای سلول های جنسی و بررسی تمایز سلول های کارسینو مای شبه جنینی

فصل 5: تمایز سلول های بنیادی به دودمان عصبی

فصل 6: تمایز سلول های بنیادی به سلول های پوستی

فصل 7: تمایز سلول های بنیادی به سلول های استخوانی

فصل 8: تمایز سلول های بنیادی به کندروسیت ها

فصل 9: تمایز سلول بنیادی به سلول های عضله اسکلتی

فصل 10: تمایز سلول های بنیادی به سلول های اندوتلیال عروقی

فصل 11: تمایز سلول های بنیادی به سلول های خونی

فصل 12: تمایز سلول های بنیادی به سلول های سازنده شبکیه

فصل 13: تمایز سلول های بنیادی به سلول های زاینده جنسی

فصل 14: تمایز سلول های بنیادی به هپاتوسیت ها

فصل 15: تمایز سلول های بنیادی به سلول های تولید کننده انسولین

فصل 16: تمایز سلول های بنیادی به دودمان های تروفوبلاستی

 در پایان نمایه برای مخاطبان کتاب  آورده شده است .

 

 

 

250 مساله ی هندسه (فاطمی)

مجموعه‌ی حاضر شامل پنج کتاب است که چهار‌تا از آن‌ها شامل ۲۵۰ تست پنج‌گزینه‌ای با پاسخ تشریحی است و یکی از آنها شامل ۱۰ آزمون مشابه آزمون‌های مرحله‌ی اول المپیاد ریاضی کشور است. کتاب ۲۵۰ مسئله‌ی هندسه شامل ۲۵۰ تست پنج‌گزینه‌ای با پاسخ تشریحی در زمینه‌ی هندسه است. این کتاب در ۸ فصل کلی موضوع‌بندی شده است و سعی شده است سؤال‌ها برحسب درجه‌ی سختی مرتب شود.

آشنایی با المپیاد ریاضی از طریق حل مسأله فاطمی

کتاب آشنایی با المپیاد ریاضی از طریق حل مسأله نوشته مرتضی ثقفیان، میثم عقیقی، نصیر کریمی، نیمااحمدی پور است. که در انتشارات فاطمی به چاپ رسیده است.

این کتاب 172 صفحه ای که تا سال 1395  سومین بار تجدید چاپ شده است.

این کتاب از منابع المپیاد ریاضی می باشد و در 2 بخش اصلی زیر، المپیاد ریاضی از طریق حل مساله را مورد بررسی قرار میدهد؛

بخش 1:

فصل 1: آزمون 1

فصل 2: آزمون 2

فصل 3: آزمون 3

فصل 4: آزمون 4

فصل 5: آزمون 5

فصل 6: آزمون 6

فصل 7: آزمون 7

فصل 8: آزمون 8

فصل 9: آزمون 9

فصل 10: آزمون 10

فصل 11: آزمون 11

بخش 2:

فصل 1: آزمون 1

فصل 2: آزمون 2

فصل 3: آزمون 3

فصل 4: آزمون 4

فصل 5: آزمون 5

فصل 6: آزمون 6

فصل 7: آزمون 7

فصل 8: آزمون 8

فصل 9: آزمون 9

فصل 10: آزمون 10

فصل 11: آزمون 11

صفحه1 از8

منابع المپیاد

منابع آزمون های المپیادهای علمی کشور