تولید کننده:
ناشر
نتایج 1621 تا 1650 از کل 2183 نتیجه

جانور شناسی 1 بی مهرگان (منیژه کرمی)

كتاب جانورشناسي 1 (بي مهرگان) مجموعه اي كامل و يك جلدي از مطالب علمي است كه مطابق سرفصل برنامه ريزي شده درس جانورشناسي (1) تهيه و تدوين شده است.

در نگارش اين اثر آخرين دستاوردهاي دانش جانورشناسي در زمينه رده بندي، ريخت شناسي (مورفولوژي)، فيزيولوژي، تكامل و اكولوژي (بوم شناسي) جانوري مد نظر قرار گرفته و درباره بسياري از مكانيزم ها مطابق دانش امروز بحث شده است. در مجموعه حاضر كليه شاخه هاي جانوري بي مهره، مطابق جايگاه آن ها در رده بندي سلسله مراتبي، معرفي و درباره نمونه هاي مشخص و تيپيك هر شاخه به تفسير بحث شده است.

الگوي نگارش كه منطبق با روش مناسب آموزش بحث جانورشناسي است، در تمام فصول و بخش هاي كتاب رعايت شده و دانشجو با درك اين الگو به راحتي مطالب مندرج در هر قسمت از كتاب را فرا خواهد گرفت. در چاپ حاضر مطالب كتاب كاملاً بازبيني شده و با اهتمام كامل آخرين يافته هاي علمي در آن منعكس گرديده و اميد كه مورد استفاده همه علاقه مندان قرار گيرد.

جامع كنكور زيست شناسي (ج1و2)

كتاب جامع كنكور زيست­‌شناسي پرفروش­‌ترين كتاب زيست­‌شناسي در بازار نشر است! كتابي كه بدون هيچ تبليغي و فقط با معرفي دبيران و دانش­‌آموزان سال­‌هاي گذشته، جاي خود را در قفسه اغلب كتابخانه­‌ها باز كرده است. از مهم­‌ترين ويژگي­‌هاي اين كتاب، ويرايش­‌هاي متعدد در سال­‌هاي مختلف، جامع و استاندارد بودن، مناسب قيمت بودن، ‌كيفيت بسيار بالا و ... است. از همه اين‌ها مهم­‌تر اينكه خواننده در اين كتاب روح خانه زيستي! را مي­‌بيند، روحي كه در تمامي كتاب­‌هاي ما دميده مي­‌شود! بخش­‌هايي مثل «پيام­‌هاي زيستي از خانه زيست­‌شناسي» و «محققان امروز، دانشمندان فردا» كـه در حقيقت سرگذشت تحصيلي دانشجويان دوره دكتراي زيست­‌شناسي است،‌ از جمله كارهاي متمايز ديگري است كه در اين كتاب ارزشمند به چشم مي­‌خورد.

 

جامع سلولی و مولکولی (عرب)ویرایش دهم

 

فهرست مطالب فصل اول: مقدمه
فصل دوم: غشاء (Membrane)
فصل سوم: ناقلين غشايي (Membrane transporters)
فصل چهارم: اسكلت سلولي (Cytoskeleton)
فصل پنجم: اتصالات سلولي (Cell junctions)
فصل ششم: سيگنالينگ (Signaling)
فصل هفتم: ميتوكندري (Mitochonderia)
فصل هشتم: شبكه اندوپلاسمي (Endoplasmic reticulum)
فصل نهم: دستگاه گلژي (Golgi apparatus)
فصل دهم: ليزوزوم (Lysosome)
فصل يازدهم: پراكسي‌زوم (Peroxysome)
فصل دوازدهم: كلروپلاست (Chloroplast
فصل سيزدهم: دستگاه عصبي (Nervous System)
فصل چهاردهم:DNA
فصل پانزدهم: همانندسازي (Replication) DNA
فصل شانزدهم: جهش و ترميم (Mutation and Repair)
فصل هفدهم: رونويسي (Transcription)
فصل هجدهم: ترجمه (Translation)
فصل نوزدهم: دسته‌بندي پروتئين‌ها (Protein Sorting)
فصل بيستم: نقل و انتقال وزيكولي
فصل بيست‌ويكم: تنظيم بيان ژن
فصل بيست‌ودوم: سيكل سلولي، آپوپتوز و سرطان
فصل بیست‌وسوم: سلول‌های بنیادی (Stem cells)
فصل بیست‌وچهارم: ایمنی‌شناسی
فصل بیست‌وپنجم: تکنیک‌ها و ابزارها

جامع المپیاد زیست شناسی

تالیف: باشگاه المپیاد زیستی ها
مرحله اول- دوره‌های اول تا بیستم


بيوشيمي:
سوالات چندگزينه اي 1
سوالات كوتاه پاسخ 26
پاسخ سؤالات چندگزينه اي 30
پاسخ سؤالات كوتاه پاسخ 70
سلولي و مولكولي:
سوالات چندگزينه اي 77
سوالات كوتاه پاسخ 108
پاسخ سؤالات چندگزينه اي 109
پاسخ سؤالات كوتاه پاسخ 151
ژنتيك كلاسيك:
سؤالات چندگزينه اي 153
سؤالات كوتاه پاسخ 168
پاسخ سؤالات چندگزينه ای 170
پاسخ سؤالات كوتاه پاسخ 206
تكامل و سيستماتيك:
سؤالات چندگزينه اي211
سؤالات كوتاه پاسخ 226
پاسخ سؤالات چندگزينه اي 227
پاسخ سؤالات كوتاه پاسخ 256
ساختار و عملكرد گياهان:
سؤالات چندگزينه اي 259
پاسخ سؤالات چندگزينه اي 294
ساختار و عملكرد جانوران:
سؤالات چندگزينه اي 345
سؤالات كوتاه پاسخ 398
پاسخ سؤالات چندگزينه اي 399
پاسخ سؤالات كوتاه پاسخ 502
اكولوژي و رفتارشناسي:
سؤالات چندگزينه اي 503
سؤالات كوتاه پاسخ 542
پاسخ سؤالات چندگزينه اي 545
پاسخ سؤالات كوتاه پاسخ 592

تکامل (فاطمی)

از گلبرگ های گل سرخ تا شُش های نهنگ ها، از اندازۀ دایناسورهای منقرض شده تا ساختار پیچیدۀ مغز شما، همه در فرایند تکامل شکل گرفته اند. آیا ممکن است چیزی به پیچیدگی و شگفت انگیزی طبیعت را بتوان با نظریه ای ساده مانند تکامل توضیح داد؟

در این کتاب خواهید دید که چگونه چارلز داروین مفهوم «انتخاب طبیعی» را معرفی کرد و چگونه دانشمندان بعدی، درک ما را از طبیعت کامل تر کردند.

کتاب تکامل مقدمه ای عمومی و قابل فهم برای آشنایی با بنیادی ترین فرایندهای شکل دهندۀ حیات بر روی کرۀ زمین است که به کمک تصاویری جذاب و رایانه ای، خواننده را مسحور می کند.

توصیه‌هایی به جوانی که می‌خواهد به جایی برسد (میلکان)

رایان هالیدی، نویسنده‌ای که مفاهیم خودشناسی و موفقیت را با شیوه مخصوص خودش آموزش می‌دهد در این کتاب هم دست به شیوه‌ای متفاوت برای آموزش زده است. هالیدی در این اثر از خودپسندی حرف می‌زند.

عنوان کتاب را که می‌خوانید فکر می‌کنید این اثر در ستایش خودپسندی است درحالی که وقتی آن را باز می‌کنید، حال و هوای دیگری دارد.

هالیدی در این اثر با شما از آدم‌هایی حرف می‌زند که نوابغ خودشیفته نیستند. کسانی که اهدافشان را بر تمایلشان به دیده‌شدن و شناخته‌شدن، برتری داده‌اند.

او می‌گوید خاص بودن یا قدرت، اختیار و انگیزه داشتن همیشه خوب است اما هدف ما در این کتاب، پرداختن به این موضوع نیست. صفحات و مطالب این کتاب جوری تنظیم شده‌اند تا در آخر شما به این جمله برسید: «خودتان را بیشتر دست کم بگیرید» روی داستان‌هایی که درباره منحصر‌به فرد بودنتان تعریف می‌کنید، کمتر حساب کنید و در نهایت برای کاری که می‌خواهید با آن دنیا را دگرگون کنید، بیشتر وقت بگذارید.

او با استناد به این سخن بیسمارک که می‌گوید: «بلاخره هر احمقی هم می‌تواند از تجربه خودش عبرت بگیرد، ترفند اصلی عبرت گرفتن از تجربه دیگران است» می‌گوید کتاب حاضر حول بخش دوم ایده بیسمارک، یعنی عبرت گرفتن از تجربه دیگران شکل گرفته است. او در این کتاب شما را به کاوش در خودپسندی خود و خودپسندی کسانی دعوت کرده که سال‌ها آنها را الگوی خودتان می‌دانستید.

تمام انگیزه‌های زندگی (کوله پشتی)

داستان توریا و زنده ماندنش در میان آن جهنم سوزان دهان به دهان ‌چرخید و حالا مردم بسیاری از این ماجرای غم‌انگیز باخبر شده‌اند. اما چیزی که این حادثه را از نمونه‌های مشابه خود، متمایز می‌کند، اراده تحسین‌برانگیز توریا برای بازگشتن به زندگی طبیعی است.
بخشی از کتاب: «...آتش با سرعت هر چه بیشتر به ما نزدیک و نزدیک‌تر می‌شد. حتی فرصتی برای فکر کردن نداشتیم. سر و صدای ناشی از آتش‌سوزی از صدای موتور جت هم بلندتر بود و من، تا سرحد مرگ ترسیده بودم. قلبم دیوانه‌وار در سینه‌ می‌کوبید و گرمای سوزان و دود غلیظی که همه جا را فرا گرفته بود؛ مرا بیش از پیش مضطرب و وحشت‌زده می‌کرد...» «تمام انگیزه‌های زندگی» داستان قدرت عشق است. عشقی که توانست دختری را از مرگ حتمی نجات داده و به زندگی برگردانَد. عشقی که از مرز ظواهر و زیبایی‌های ظاهری فراتر رفته و قدم به قلمروی کمتر شناخته‌شده زیبایی‌های درونی می‌گذارد.